Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Carlos Forbs op weg naar de uitgang: Ajax is in vergevorderde onderhandelingen

Laatste update:

Er wordt momenteel nog volop onderhandeld, maar uit de berichtgeving van Romano valt op te maken dat een overstap dichtbij is. Forbs keert normaal gesproken aan het einde van het seizoen terug naar Ajax.

Nottingham Forest is niet alleen overtuigd van Forbs, want ook Giovanni Reyna staat hoog op de verlanglijst. Laatstgenoemde staat momenteel onder contract bij Borussia Dortmund.

Volgens Voetbal International volgen, naast Burnley, nog enkele niet nader genoemde clubs de situatie rondom Forbs met de nodige interesse. Ajax liet al eerder weten in ieder geval bereid zijn om te luisteren naar aanbiedingen voor de Portugese linksbuiten, die tot medio 2028 vastligt in de Johan Cruijff ArenA.

Ajax legde vorig jaar zomer 14 miljoen euro neer voor de van Manchester City afkomstige Forbs. Dat bedrag kan door diverse bonussen nog verder oplopen. Het Nederlandse avontuur is voorlopig echter geen succes, daar Forbs voornamelijk als invaller wordt gebruikt.

Forbs tekende voor vijf jaar in Amsterdam, maar is onder interim-trainer John van 't Schip niet langer basisspeler. Op rechtsbuiten krijgt Steven Berghuis de voorkeur, terwijl op de linkervleugel aanvoerder Steven Bergwijn eerste keus is.

De Portugees jeugdinternational kwam tot dusver tot 25 officiële duels, waarvan dus het merendeel als invaller.

Meer nieuws

Maarten Martens blijft na 'bijzonder seizoen' definitief aan als coach van AZ
15
VZ Kort: Florian Wirtz volgt Jude Bellingham op en wint prestigieuze prijs
77
Dit is de reden waarom Farioli Ajax boven Brighton gaat verkiezen
30
'Arsenal wil Ajax naast Hato en Ramaj ook beroven van andere sleutelspeler'
19
De EK-selectie van Engeland: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
9
Kroatië publiceert EK-selectie en biedt uitsluitsel aan Sutalo, Sosa en Ivanusec
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties