Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Carnavalvierder treft FC Twente-spelers en grijpt direct zijn kans

Laatste update:

Het zal je waarschijnlijk niet ontgaan zijn: in Nederland wordt momenteel carnaval gevierd. Hoewel Noord-Brabant als de grootste feestprovincie bekendstaat, valt ook in Overijssel genoeg te beleven.

Zo vindt in Boeskoolstad Oldenzaal jaarlijks de Grote Twentse Carnavalsoptocht plaats. Daarbij was, zo legde Instagrammer Sep Veldhuis (@sepveldhuis) vast, hoog bezoek aanwezig.

Instagrammer @sepveldhuis trof hoog bezoek aan tijdens het carnaval in Oldenzaal.

Op zijn Story plaatst Sep een foto met onder meer Michel Vlap en Mitchell van Bergen, die hun normale kloffie hebben ingeruild voor een carnavalsoutfit. Op een eerdere foto van Van Bergen zelf was al te zien dat Vlap als Luigi, de broer van game-icoon Mario, verkleed was.

Reden voor een feestje was er in ieder geval onder de Twente-spelers. De ploeg van Joseph Oosting vertrok zaterdag met een 0-3 overwinning uit het Van Donge & De Roo Stadion van Excelsior. Voor Van Bergen was het wel een iets mindere avond: de buitenspeler werd de hele wedstrijd op de bank gehouden door Oosting.

Voor het derde seizoen op rij doet Twente weer brutaal mee om de bovenste vier plekken. Het staat nu derde, met vijf punten achter op nummer twee Feyenoord.

Mocht Twente de landskampioen nog inhalen, kwalificeert het zich rechtstreeks voor de Champions League-groepsfase. Het zou voor het eerst in dertien jaar zijn dat de Tukkers weer een wedstrijd in het miljardenbal spelen.

Meer nieuws

Ajax weet weer wat winnen is en maakt einde aan ongeslagen reeks FC Utrecht
0
Fans Ajax én FC Utrecht scanderen massaal één naam in minuut 71
7
Arne Slot verrast en kiest in opstelling Feyenoord voor Zerrouki én Milambo
19
Live meepraten in de Eredivisie: PSV - Feyenoord
22
Live meepraten in de Eredivisie: sc Heerenveen - PEC Zwolle
0
Bosz slaat Babadi over bij PSV en verrast met namen op middenveld
26

Meer sportnieuws

Kan er maar één zijn! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties