Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Carra' verklaart oorlog aan selfie: 'Ik schaam mij voor deze onzin!'

Laatste update:

Jamie Carragher begrijpt de bonden volledig en is weinig enthousiast over de selfietrend: "Ik uitte onlangs kritiek op een kleedkamerfoto van Arsenal, na de wedstrijd tegen Manchester City. Fans wezen mij toen op een foto uit mei 2013 waarop ik zelf te zien was, samen met Daniel Sturridge en fysiotherapaut Pedro Philippou. Ik speelde tegen Fulham mijn laatste uitwedstrijd voor Liverpool en Daniel maakte in dat duel een hattrick voor Liverpool."

Meer: Joey Veerman deelt selfie met Liverpool-icoon die hij op Ibiza maakte

"Daniel was door het dolle heen en wilde graag een foto schieten met een Liverpool-legende, zo vertelde hij. Wat had ik dan moeten zeggen? Ik wist niet dat die foto op social media zou belanden, ik wist niet eens wat social media toen waren!", zegt Carragher in de Daily Mail. "Ik probeer hiermee aan te geven dat ik mij schaam voor deze nonsens met die selfies. Echt waar, deze trend moet echt stoppen."

"Arsenal maakte na het duel met City zo'n foto, maar straks gaan nog meer clubs erin mee. Begrijp me niet verkeerd: ik juich het toe dat spelers een overwinning met elkaar vieren, maar zouden dergelijke fotomomenten niet bewaard moeten blijven voor de momenten die er echt toe doen? Bekerfinales bijvoorbeeld, dat zijn momenten die het waard zijn om herinnerd te worden. Selfies zouden niet genomen mogen worden na een simpele zege, want voetballers worden er goed voor betaald om te winnen."

Ben jij het met Jamie Carragher eens?

Meer nieuws

Atalanta heeft Champions League-ticket 4 dagen voor Europa League-finale binnen
0
Live meepraten in de Serie A: Torino - AC Milan
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: ADO Den Haag - De Graafschap
1
FC Emmen verrast met zege op FC Dordrecht en speelt halve finale tegen NAC Breda
28
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
'Ajax moet vrezen: Premier League-subtopper probeert Farioli-deal te kapen'
57

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties