Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Carragher brengt emotioneel eerbetoon aan vertrekkende collega: 'Een voorrecht'

Laatste update:

Tyler, die moet vertrekken vanwege een grote reorganisatie bij de zender, groeide uit tot een van de meest herkenbare commentatoren in de geschiedenis van het Engelse voetbal. Ook buiten de landsgrenzen vestigde hij zijn naam met Champions League-finales, WK-finales en Europees kampioenschappen voor omroepen in de Verenigde Staten en Australië. Ondanks dat het contract van Tyler niet wordt verlengd, weigert de 77-jarige Engelsman met pensioen te gaan.

"Het was een voorrecht om een kleine rol te spelen in de uitzendgeschiedenis van de grootste competitie ter wereld", laat Tyler weten in een eerste reactie aan The Telegraph. "Gedurende mijn carrière heb ik samen met legio geweldige professionals gewerkt binnen alle lagen van de televisie-industrie. Ik dank hen allemaal voor hun steun en expertise. Het was een eer om deel uit te maken van een zeer begaafd team." Het is niet bekend wat Tyler na zijn werk als commentator gaat doen.

Tyler had een karakteristieke manier van commentaar geven. Zo schreeuwde hij eerst de naam van de doelpuntenmaker, om vervolgens het lawaai van het publiek de kans te geven de huiskamer binnen te komen. Dit kwam het beste tot uiting tijdens het doelpunt van Agüero in de kampioenswedstrijd van Manchester City in 2012. De Argentijn schoot tegen Queens Park Rangers in de slotminuut raak en bezorgde the Citizens daarmee op de slotdag de landstitel.

Jamie Carragher, sinds 2013/14 collega van Tyler bij Sky Sports, brengt een emotioneel eerbetoon aan zijn collega. "Tyler gaf commentaar bij mijn debuut en eerste doelpunt in het shirt van Liverpool in 1997", aldus de voormalig verdediger van Liverpool. "Ik had het voorrecht om tien jaar met hem samen te werken, met als hoogtepunt de winnende treffer van Origi tegen Everton (in 2018, red.). Zijn commentaar bij de goal van Agüero is een van de meest iconische sportmomenten uit de voetbalgeschiedenis."

Meer nieuws

Davy Klaassen onthult waar hij komend seizoen hoopt te voetballen
9
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Woerts meldt definitief akkoord Van Persie en Heerenveen; wachten op witte rook
7
V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast
20
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
De Telegraaf: Geertruida 'wil dolgraag naar Liverpool' en staat ook op de radar
64

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties