Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Carragher deelt impopulaire mening over Ronaldo en hint naar Van Nistelrooij

Laatste update:

Hoewel hij de laatste tijd worstelt met zijn vorm, is Ronaldo momenteel topscorer van United met 15 goals in 28 officiële wedstrijden. Afgelopen dinsdag resulteerde zijn eerste doelpunt van 2022 in een zwaarbevochten zege op Brighton & Hove Albion (2-0). Ondanks de doelpuntendrift van Ronaldo, vallen de prestaties van United dit seizoen tegen. De ploeg van interim-manager Ralf Rangnick staat momenteel op een vierde plaats, op twintig punten achterstand van koploper Manchester City.

Desondanks staat Carragher niet achter de keuze van United om Ronaldo terug naar Old Trafford te halen. "United heeft een fout gemaakt door Ronaldo afgelopen zomer te contracteren. De fout wordt nog groter als hij nog een jaar mag blijven", stelt de voormalig profvoetballer. "Ik weet hoe omstreden dat klinkt. Het is makkelijk om de vele geweldige kwaliteiten van Ronaldo op te sommen die hem tot een van de grootste spelers maken die we ooit hebben gezien. Hij blijft een ultieme doelpuntenmaker."

Volgens Carragher heeft United vorig jaar bewezen ook zonder hem te kunnen scoren. "United scoorde 121 keer in alle competities in het seizoen 2020/21, hun hoogste aantal in veertien jaar. "Dat komt doordat ze toen meer uitgebalanceerd waren", vervolgt Carragher. "Geen enkele speler is groter dan de club. En niemand wist dat beter dan Sir Alex Ferguson, die in 2006 Ruud van Nistelrooij verkocht, omdat hij vond dat de persoonlijke honger van de spits naar doelpunten de vooruitgang van jongere, opkomende ploeggenoten remde." Carragher beweert dat uitgerekend Ronaldo destijds de vruchten plukte van het vertrek van Van Nistelrooij.

-

Meer nieuws

Pasveer, Openda, Kashia en tal van andere (oud-)spelers schieten Vitesse te hulp
0
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
46
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
49
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
39
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties