Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Carragher: 'Ik ben zelfs meer onder de indruk van hem dan van Van Dijk'

Laatste update:

Dias maakte dinsdagavond in de halve finale van de Champions League tegen Paris Saint-Germain (2-0 winst) opnieuw grote indruk. "Ik vind Dias echt de beste speler in de Premier League dit seizoen", vervolgt Carragher. "Hij maakt een enorme impact op Manchester City. Als je hem ziet spelen en hoort praten, is het ongelooflijk dat hij pas 23 is. De grote centrumverdedigers, en dat is hij, spelen niet alleen hun eigen wedstrijd, maar ze zijn ook bezig met de wedstrijd van hun medespelers. De grote verdedigers hebben de leiding over de hele linie van vier verdedigers."

Dias is volgens Carragher nu al beter dan John Stones, zijn vaste partner in de verdediging bij Manchester City. "John Stones is twee jaar ouder, maar je hebt het gevoel dat het andersom is en dat is geen minachting naar Stones. Ik denk dat Dias onderdeel uitmaakt van een nieuwe generatie topverdedigers die eraan komt. Thiago Silva en Sergio Ramos zitten aan het eind van hun loopbaan."

Ook Virgil van Dijk behoort tot de huidige topverdedigers. Op de vraag of Dias het niveau van de 29-jarige verdediger van Liverpool kan halen, antwoordt Carragher: "Zonder twijfel. Wat Dias in zijn eerste seizoen bij Manchester City heeft laten zien is van hetzelfde niveau als Van Dijk. Die laatste is gezegend met fysieke eigenschappen die Dias niet heeft, dus in sommige opzichten ben ik zelfs meer onder de indruk van Dias. De manier waarop Van Dijk zich voortbeweegt is een beetje als een Rolls-Royce. Dias heeft dat niet, die moet daarom meer bezig zijn om altijd alert te zijn."

Heeft Jamie Carragher gelijk over Rúben Dias?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
15
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
6
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
58
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties