Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Carragher maakt zich zorgen: 'Wie moet zijn leidersrol nu overnemen?'

Laatste update:

"Ik zie niet iemand zijn leidersrol zomaar overnemen. Er zijn niet veel jonge spelers die daartoe in staat zijn, maar Engeland zal toch iemand moeten vinden", vervolgt Carragher. "Het is moeilijk. Je moet ervoor zorgen dat de nieuwe aanvoerder altijd speelt en een sleutelspeler voor het elftal blijft. Joe Hart, Gary Cahill en Glen Johnson spelen veel en er wordt ook gesproken over Wayne Rooney."

"Het is in ieder geval een moeilijke keuze, want er is niet één kandidaat er die bovenuit springt. Stevie was een geweldige leider en hield ervan om de aanvoerder van Engeland te zijn. Ik denk dat hij het moeilijk vond om dat op te geven. Hij krijgt het respect van mensen omdat hij een topspeler is, mensen kijken tegen hem op." Carragher stopte zelf in 2007 als international.

De nu 36-jarige analist kwam echter toch nog op het WK 2010 in actie, maar denkt niet dat Gerrard nog eens terugkeert bij de nationale ploeg. "Door de leeftijd die hij nu heeft bereikt en de ambities die Liverpool heeft, denk ik niet dat hij gaat doen wat ik heb gedaan. Dat zie ik echt niet gebeuren. Het is tijd voor de jongere spelers om zich te laten gelden", besluit Carragher.

Wie moet de nieuwe aanvoerder van Engeland worden?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
18
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
8
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
59
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties