Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Carrick geniet van Van Persie: 'Lekker om zo iemand in je team te hebben'

Laatste update:

De controleur staat niet versteld van de snelle aanpassing van Van Persie. "Spelers van wereldklasse tonen zich", verklaart hij in een interview met Sky Sports. "Toen de bal voor zijn eerste doelpunt bij Robin kwam, wist ik gewoon dat het een goal zou worden. Je weet dat als je hem de juiste munitie bezorgt, dat vaker wel dan niet een doelpunt oplevert. Dat hij een wedstrijd zo begint met zo'n beetje zijn eerste balaanraking, dat is speciaal."

Van Persie werd vorig jaar gekroond tot topscorer van de Premier League en het ziet ernaar uit dat hij ook dit seizoen weer volop mee gaat strijden om die titel. Na drie duels voor zijn nieuwe werkgever staat hij alweer op vier treffers. Bovendien miste hij afgelopen zondag bij een 2-1 stand in het voordeel van Southampton ook nog een strafschop. Vorig seizoen wist hij in totaal dertig keer het net te vinden.

Robin van Persie wordt ook dit seizoen topscorer van de Premier League

Meer nieuws

'Girona wil doorpakken en grote naam presenteren als teamgenoot Daley Blind'
2
VZ Kort: Nederland grijpt naast organisatie WK 2027 voor vrouwen
77
Begrip voor opvallende keuze van Koeman: 'Hij heeft heel veel voorwaarden'
24
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Mogelijke opvolger van Arne Slot bij Feyenoord reageert: 'Uiterst eervol'
13
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties