Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

CAS doet uitspraak in zaak van megaschorsing voor Kieran Trippier

Laatste update:

Trippier werd in een eerder stadium tien weken geschorst door de Engelse voetbalbond (FA) vanwege het overtreden van de gokregels. De Engelsman heeft bekenden geïnformeerd over zijn transfer van Tottenham Hotspur naar Atlético in 2019, waarna die personen daarover weddenschappen afsloten. De zaak kende na het bekendmaken van de megaschorsing een merkwaardig vervolg. Trippier en Atlético Madrid vochten de zaak aan bij de FIFA, die de schorsing aanvankelijk uitstelde tot maart.

Gokschandaal: appjes van Kieran Trippier aan vrienden liggen op straat

De FA gooide begin januari de appjes die Kieran Trippier heeft verstuurd aan zijn vrienden op straatLees artikel

Daardoor kon de vleugelverdediger op 12 januari tegen Sevilla (2-0 zege) meespelen. Trippier had daarvoor al drie wedstrijden schorsing uitgezeten. Op 18 januari besloot de FIFA echter om het beroep alsnog af te wijzen, waardoor de Brit afgelopen donderdag tegen Eibar (1-2 winst) weer geschorst was. Dat zal zo blijven tot 28 februari, waardoor Trippier nog eens zes competitiewedstrijden plus de heenwedstrijd in de Champions League tegen Chelsea moet missen. In totaal mist Trippier dus elf duels als gevolg van het gokschandaal.

Op 5 januari werden door de FA de berichten openbaar gemaakt die Kieran Trippier verstuurde aan vrienden in de aanloop naar zijn transfer van Tottenham Hotspur naar Atlético Madrid in de zomer van 2019. Minstens één vriend heeft die informatie toegepast om via een gokwebsite geld te verdienen aan de transfer. Op 14 juli appte Trippier met een vriend over de transfer. "Zal ik er flink op inzetten dat je daarheen gaat?", vroeg een vriend, die zelf eigenaar is van een bedrijf dat persoonlijke assistentie verleent aan voetballers. "Kan je doen, maat", reageerde Trippier. "Honderd procent, Tripps?", vroeg de vriend ter bevestiging. "Ja maat. Geef mij niet de schuld als er iets misgaat."

Meer nieuws

Bayern verliest Bundesliga-topper en beleeft slechte generale voor Real Madrid
6
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
2
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
6
Marco Reus geeft afscheidstournee meteen glans, ook Malen scoort
2
Bizar: Brugge-fan na flinke blunder door medesupporters (!) in elkaar geslagen
11
Becker schudt Sinkgraven van zich af en scoort prachtig uit 'onmogelijke' hoek
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties