Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Casemiro beslist strijd om derde plek met heerlijke uithaal

Laatste update:

Real Madrid en Sevilla hadden voor zaterdag allebei evenveel punten verzameld, al wist de ploeg van Santiago Solari vorige week met 1-2 te winnen van Real Betis en gingen los Rojiblancos met 2-0 onderuit bij Athletic Club. Ten opzichte van de wedstrijd van vorige week voerde Solari drie wijzigingen door in zijn basisploeg: Dani Ceballos, Lucas Vázquez en Thibaut Courtois kwamen ten koste van Nacho, Federico Valverde en Keylor Navas binnen de lijnen. Laatstgenoemde kampt met een dijbeenblessure.

Het was weliswaar een duel tussen de nummers drie en vier, maar de eerste helft stelde van beide kanten teleur. Real Madrid raakte de bal meermaals makkelijk kwijt en Sevilla bleek niet in staat om daarvan te profiteren. Er waren in het eerste bedrijf slechts een paar kansen. Al vroeg werd doelman Tomás Vaclík van Sevilla door Vinícius Júnior tot een redding gedwongen, terwijl Pablo Sarabia na 21 minuten een gouden mogelijkheid kreeg om de bezoekers op voorsprong te zetten. De middenvelder was het eindstation van een fraaie counteraanval, kwam oog in oog te staan met Courtois en schoot in het zijnet.

Het begin van de tweede helft leek op dat van de eerste: Real Madrid begon goed en oogde dreigend, maar bracht keeper Vaclík niet daadwerkelijk in de problemen. Gaandeweg het tweede bedrijf werd de Koninklijke wel gevaarlijker. Dat uitte zich in een schot van Ceballos op de lat, voordat Casemiro het zo gewenste winnende doelpunt maakte in minuut 79. Luka Modric liet de bal lopen na een pass van Sergio Reguilón, waardoor Casemiro op het middenveld de tijd en ruimte had om uit te halen. Vaclík kreeg zijn vingertoppen tegen de bal, maar via de lat zeilde het leer toch binnen: 1-0. Modric bepaalde de eindstand door te profiteren van getreuzel bij de bezoekers.

La Liga
Real Madrid
2 - 0
Sevilla
Verdiende Real Madrid de zege op Sevilla?

Meer nieuws

Gullit en Davids loven één Oranje-international: 'Geweldig, hij is heel goed!'
0
VZ Team van de Week: Feyenoord hofleverancier na afscheidswedstrijd Arne Slot
8
Ex-PSV'er en 46-voudig international van Oranje overweegt te stoppen
9
Jeremie Frimpong verrast teamgenoten Bayer Leverkusen met bijzonder cadeau
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
10
Bayern München komt in zoektocht naar opvolger Tuchel uit in Premier League
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties