Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Casillas antwoordt op Edwin van der Sar: 'Ben je ooit in Porto geweest?'

Laatste update:

"Wie heeft er ook zo'n zin in de loting van de Champions League vandaag? Zit er een terugkeer naar Turijn of Manchester voor mij in? Wat denken jullie?", vroeg Van der Sar, die in zijn actieve loopbaan met wisselend succes voor Juventus en Manchester United uitkwam. Een bekende volger gaf antwoord. "Ben je ooit in Porto geweest", antwoordde Iker Casillas, doelman van kwartfinalist FC Porto.

"Goedemorgen Iker Casillas. Ja, daar ben ik in 1998 met Ajax geweest en toen verloren we van FC Porto in de groepsfase. Het zou mooi zijn om na 21 jaar revanche te nemen", repliceerde de oud-Ajacied. FC Porto, dat de Champions League in 2004 won, schaarde zich zonder grote hordes te hoeven nemen bij de laatste acht. In de achtste finales werd AS Roma na verlenging verslagen en in de groepsfase hield het de op papier mindere ploegen Schalke 04, Lokomotiv Moskou en Galatasaray onder zich.

Ajax won nog nooit in de knock-out-fase van FC Porto, dat vier jaar geleden ook nog kwartfinalist was. Destijds was Bayern München een maatje te groot. De Amsterdammers hebben een winstpercentage van 41 procent tegen Portugese clubs: zeven zeges, drie remises en zeven nederlagen. Alleen tegen ploegen uit Duitsland (58 procent) en Frankrijk (42 procent) had men een hoger winstpercentage.

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
30
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
147
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
349
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
14
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties