Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Casillas erkent: 'We hadden geen goede relatie, ieder ging z'n eigen weg'

Laatste update:

"In die periode is er veel gezegd en geschreven, maar we hebben het maximale uit onze relatie gehaald. Ik heb altijd veel respect voor mijn trainers gehad. Als je iets niet zint, dan moet je dat laten weten en bespreken. Maar je moet ook je baas respecteren." Eind 2012 werden de eerste breuken in de relatie tussen Mourinho en Casillas zichtbaar. Hij moest tegen Málaga op de bank plaatsnemen. "In de competitie deden we het niet goed, maar in de beker en de Champions League ging het naar behoren. Ik kreeg toen wel een soort van een eerste waarschuwing."

Casillas maakte na acht minuten echter al zijn opwachting, na een rode kaart voor Adán. "We wonnen en daarna speelde ik vijf, zes wedstrijden tot de blessure aan mijn hand. We wonnen alle wedstrijden en we kregen geen enkel doelpunt tegen." Tijdens en na de revalidatie van Casillas was Mourinho kritisch over het functioneren van de doelman, die ervoor koos om de stilte te bewaren. "Wellicht had ik moeten reageren, maar ik keek naar het clubbelang. Ik wilde geen onrust veroorzaken. En dat vond hij volgens mij het ergste, dat ik daar niet op reageerde. Na afloop van die persconferenties wisselden we geen enkel woord met elkaar af, dat was wel curieus. We hadden geen goede relatie, ieder ging zijn eigen weg."

"Het rare was dat hij tijdens mijn revalidatie elke dag kwam kijken. Toen ik eenmaal hersteld was, zei meneer Karanka dat ik nog geen groen licht had. Toen voelde ik dat ze een probleem hadden met mij. Mourinho en ik hadden geen goede relatie, punt. Ik beschuldig niemand ergens van en ik wil geen haat zaaien. Maar het zou normaal zijn geweest als ik toentertijd wel mijn mening had gegeven." Casillas komt er eerlijk voor uit dat hij zich tijdens zijn revalidatie 'een beetje eenzaam' voelde. "Ik was degene die vroeg om het team naar Barcelona en Manchester te vergezellen. Ik hield ervan om bij de groep te zijn. Ik voelde me niet in de steek gelaten door de voorzitter, ik voelde me wel buitengesloten."

De slechte relatie tussen Casillas en Mourinho vergrootte de afstand tussen Álvaro Arbeloa en de doelman. De verdediger kon lezen en schrijven met de oefenmeester en raakte goed bevriend met Diego López. Naarmate de tijd verstreek, werd duidelijk dat Casillas en Arbeloa niet meer op een lijn zaten. "Het klopt dat onze relatie niet meer zo goed is als pakweg zeven jaar geleden. Maar we gaan netjes met elkaar om. Binnen de lijnen gaan we professioneel met elkaar om, zoals het hoort. Buiten het voetbal is het duidelijk dat de relatie duidelijk is veranderd."

Iker Casillas zat destijds terecht op de bank

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
6
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
68
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties