Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Casillas onder druk: 'Hij gaf de eerste drie goals cadeau'

Laatste update:

De 33-jarige Spanjaard maakte dit seizoen al vaker fouten en volgens Roy Keane is de maat nu vol. "We zeggen nu wel dat Schalke het goed heeft gedaan, maar Casillas gaf de eerste drie tegendoelpunten cadeau", zei de voormalig middenvelder, tegenwoordig analist bij ITV. "Wanneer je wil meedoen om de hoofdprijzen, heb je een topkeeper nodig. Of in ieder geval een keeper die in topvorm is. Real heeft een probleem voor het restant van dit toernooi."

Real zal sowieso tot de zomer moeten wachten voordat het een nieuwe doelman kan kopen, maar heeft met Keylor Navas nog een goede sluitpost op de bank zitten. "Het is aan Carlo Ancelotti om in te grijpen, maar Casillas was niet alleen tegen Schalke teleurstellend", benadrukte Keane. "Hij is al langer slecht in vorm en krijgt al geruime tijd te maken met kritiek. Je kan een speler niet blijven opstellen vanwege het werk dat hij in het verleden heeft gedaan. Als je kijkt naar de wedstrijd tegen Schalke, dan moet je concluderen dat hij niet goed genoeg meer is."

David de Gea van Manchester United wordt genoemd als een mogelijke opvolger voor Casillas, die dinsdagavond toegaf dat hij een slechte wedstrijd had gespeeld: "Ik begrijp wel dat ik werd uitgefloten door de supporters. Het is beter dat het bij mij gebeurt dan bij een andere speler; ik ben het wel gewend en kan er begrip voor opbrengen", zei de goalie, die al zijn hele loopbaan bij Real op de loonlijst staat. Zijn contract loopt door tot de zomer van 2017.

-
Het wordt tijd voor een keeperswissel bij Real Madrid

Meer nieuws

Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
14
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties