Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Casillas sleept cruciale zege voor FC Porto uit het vuur in 'O Clássico'

Laatste update:

Onder toeziend oog van een delegatie van AZ opende de thuisploeg na achttien minuten de score. Kostas Mitroglou controleerde een boogballetje van Renato Sanches en schoof het leer rustig voorbij Iker Casillas: 1-0. Pizzi had daarvoor al twee goede kansen laten liggen. Benfica speelde over het geheel bezien een betere eerste helft, maar incasseerde na een klein half uur toch de gelijkmaker: Héctor Herrera vond met een fraaie schuiver de verre hoek. Casillas voorkwam hierna met een redding op een inzet van Jónas dat het 2-1 werd.

In de tweede helft zocht Porto nadrukkelijker de voorwaartsen, maar de eerste kans was voor Benfica: Casillas stopte een schot van Nicolás Gaitán met zijn linkerhand. Halverwege de tweede helft kwamen os Dragões plots op voorsprong: Vincent Aboubakar werd vrijgespeeld door Yacine Brahami en schoot overhoeks binnen. Casillas behoedde Porto vervolgens met twee reddingen voor puntenverlies in het Estádio da Luz en groeide daarmee definitief uit tot misschien wel de beste man op het veld.

Iker Casillas helpt FC Porto met enkele knappe saves aan een overwinning op aartsrivaal Benfica! Hier voorkomt hij een eigen goal van Bruno Martins Indi. #benpor #slbfcp #juntos #liganos

Een video die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


-
Een terechte zege voor FC Porto?

Meer nieuws

Komst Potter naar Ajax onwaarschijnlijk; minder twijfels over alternatief
15
Mbappé beslist niet gediend van vraag over Real Madrid direct na CL-exit met PSG
6
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
6
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
6
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
7
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties