Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Casillas: 'Speelstijl Spanje niet gebaseerd op die van Barcelona'

Laatste update:

"Iedereen die het nationale team een beetje heeft gevolgd in de afgelopen jaren, weet waar de speelstijl van het huidige Spanje vandaan komt. Die komt niet uit 2010 of 2009, maar eerder uit 2007 of 2008", deelt Casillas een sneer uit in de Chileens krant El Mercurio. "Toen was Barcelona niet de dominante factor in het Spaanse voetbal: dat was Real Madrid."

In de WK-finale tegen Nederland stonden zeven spelers van Barcelona in de basis. "Maar in de EK-finale van 2008 waren alleen Xavi, Andrés Iniesta en Carles Puyol basisklant. Spanje wordt zo geassocieerd met Barcelona, maar het nationale team is meer dan alleen dat. Het is niet gebaseerd op het succes van Barcelona. Het gaat om het succes van het Spaanse voetbal."

Spanje is dankzij Barcelona wereldkampioen geworden

Meer nieuws

Ronaldo ontmoet Neymar én zorgt met uitspraak voor chagrijn bij Arsenal-fans
1
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
2
Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
4
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
3
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties