Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Castagne tekent in Premier League en is verlost van gehekelde Gasperini

Laatste update:

Leicester zocht naar een vleugelverdediger die op beide flanken uit de voeten kan. De nummer vijf van het afgelopen seizoen in de Premier League verkocht linksback Ben Chilwell voor vijftig miljoen euro aan Chelsea en moet ook rechtsback Ricardo Pereira voorlopig missen. De Portugees liep in maart een zware knieblessure op en is nog maanden uitgeschakeld.

De 24-jarige Castagne was bij Atalanta weliswaar een gewaardeerde kracht, maar fungeerde ook regelmatig als back-up achter Robin Gosens en Hans Hateboer. Omdat de Belg nog maar een jaar vastlag, mocht hij vertrekken uit Bergamo. Castagne leefde volgens Italiaanse media al langere tijd op gespannen voet met Gian Piero Gasperini, de trainer van Atalanta. Naar verluidt kon Castagne niet verteren dat hij in de kwartfinale van de Champions League tegen Paris Saint-Germain op de bank werd gezet, nadat hij de hele week met het basiselftal had getraind.

Castagne speelde de laatste drie seizoenen voor Atalanta, dat hem in 2017 voor 6,5 miljoen euro overnam van Racing Genk. Hij kwam er in totaal tot 76 Serie A-wedstrijden, waarin hij vijf keer wist te scoren. Castagne, die op zeven interlands staat voor de Rode Duivels, treft in Dennis Praet en Youri Tielemans twee landgenoten bij Leicester City.

Is Timothy Castagne een goede versterking voor Leicester City?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
0
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
26
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
12
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties