Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Castaignos beleeft supermiddag en schaart zich bij 59 landgenoten

Laatste update:

VfB Stuttgart - Eintracht Frankfurt 1-4
VfB Stuttgart ging de rust in met een 1-2 achterstand, maar had dat vooral aan zichzelf te wijten. De beste kansen waren namelijk voor de thuisploeg, die zich echter twee keer te kijk liet zetten achterin. In de elfde minuut werkte Adam Hlousek een voorzet van links achter zijn eigen goalie, net voor Castaignos bij de bal kon komen. Daniel Didavi tekende vervolgens voor de gelijkmaker, nadat onder meer Martin Harnik een enorme kans onbenut had gelaten. Op slag van rust schoof Luc Castaignos de 1-2 binnen; zijn eerste treffer in de Bundesliga.

Stuttgart was na rust sterker, maar moest de jacht op een nieuwe gelijkmaker staken na een rode kaart voor doelman Przemyslaw Tyton. De Pool haalde de doorgebroken Castaignos neer. Met het benutten van de strafschop door Haris Seferovic was de wedstrijd gespeeld. Castaignos maakte zijn supermiddag daarna compleet door in blessuretijd ook nog de 1-4 voor zijn rekening te nemen. Hij staat daarmee nu op twee treffers in drie duels. Ook was hij trefzeker in de eerste ronde van de DFB Pokal.

FSV Mainz 05 - Hannover 96 3-0
De thuisploeg liet er geen gras over groeien in de ontmoeting met het dit seizoen slecht gestarte Hannover en stond al na 29 minuten spelen op een comfortabele 2-0 voorsprong. Yoshinori Muto ontsnapte bij de 1-0 ternauwernood aan buitenspel en schoof via de paal binnen. Een kwartier later kopte hij van dichtbij raak in een leeg doel. Meteen na rust was het helemaal gedaan met de aspiraties van de bezoekers. Ex-PSV'er Marcelo ging de fout in op eigen helft en moest toezien hoe Yunus Malli er met de bal vandoor ging en doelman Ron-Robert Zieler het nakijken gaf. Hannover raakte daarna nog wel een keer de paal, maar kwam verder nooit serieus in de buurt van iets dat op een comeback leek.

Darmstadt 98 - TSG Hoffenheim 0-0
Mark Uth mocht in de basis starten bij de bezoekers, die vorige week op het laatste moment een punt uit handen gaven tegen Bayern München. De wedstrijd bij promovendus Darmstadt leek mogelijkheden te bieden tot revanche, maar de praktijk wees anders uit. Vechtvoetbal voerde de boventoon in het Stadion am Böllenfalltor, waar beide ploegen er niet in slaagden om het net te vinden. De grootste kansen waren voor de bezoekers, maar Uth en vervolgens ook Kevin Kuranyi slaagden er niet in om de bal tegen de touwen te krijgen. De 0-0 stand bleef daardoor tot en met de negentigste minuut staan.

1.FC Köln - Hamburger SV 2-1
Drie wedstrijden gespeeld, zeven punten: in Keulen mag men tevreden zijn over de seizoensstart. Zaterdag eindigde de ontmoeting met Hamburger SV in een 2-1 zege, dankzij een rode kaart diep in de tweede helft. Twee minuten onderweg na rust pakte HSV nog wel de voorsprong via Lewis Holtby, die scoorde op aangeven van Sven Schipplock. Het was echter geen voorbode voor een fraaie middag, want in de 76ste minuut nam Philipp Hosiner de 1-1 op zich toen hij in het midden opdook en slechts de voet tegen een voorzet van Jonas Hector hoefde aan te zetten. Een paar minuten later ging het helemaal mis: Emir Spahic pakte rood na een overtreding in de zestien en kon inrukken. Anthony Modeste schoot de bal vanaf de stip binnen voor Köln. HSV heeft nu eenmaal gewonnen en twee keer verloren.

-

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
101
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties