Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Castaignos en Sneijder krijgen nieuwe collega na indrukwekkend bod'

Laatste update:

Arsenal leek lange tijd de nieuwe werkgever van Álvarez te worden, maar de laatste weken suggereerde het management van de 23-jarige middenvelder dat een transfer naar Italië meer voor de hand lag. Ondanks een vermeend voorcontract met AS Roma verbindt Álvarez zich uiterlijk komende week voor vijf seizoenen aan Internazionale. Hij gaat naar verluidt 1,2 miljoen euro op jaarbasis verdienen.

Internazionale betaalt volgens Italiaanse media 'een indrukwekkend bedrag', ongeveer twaalf miljoen euro, voor Álvarez, die met Vélez Sársfield de landstitel in Argentinië opeiste en over een Italiaans paspoort beschikt. Mogelijk krijgen Wesley Sneijder en Luc Castaignos nog meer Argentijnse ploeggenoten. Erik Lamela (River Plate) en Ever Banega (Valencia) worden ook aan i Nerazzurri gelinkt.

Meer nieuws

Schrik slaat om het hart: jonge FC Twente-fan raakt gewond bij uitzwaaien bus
2
Unnerstall mist bloedstollende ontknoping wegens heuglijke privé-omstandigheden
1
'Bayern München loopt wéér blauwtje en hoort zesde afwijzing van Roger Schmidt'
5
Live meepraten in de Eredivisie: Feyenoord - Excelsior
2
Live meepraten in de Eredivisie: PEC Zwolle - FC Twente
8
Live meepraten in de Eredivisie: AZ - FC Utrecht
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties