Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Castelen heeft nieuwe club: 'Ik speel graag voor veel publiek'

Laatste update:

De 31-jarige Castelen speelde een seizoen bij RKC en deed het heel aardig. Willem van Hanegem pleitte er zelfs voor om de aanvaller terug naar Feyenoord te halen, maar Castelen gaat nu verder in de A-League. "Dit is een grote club, met een goede coach en een enorme fanschare", zegt de aanvaller. "Ik speel graag voor veel publiek en zag op internet hoe gepassioneerd de fans zijn."

"Ik kijk ernaar uit om Western Sydney Wanderers te helpen om verder te groeien", vervolgt Castelen, die zijn loopbaan begon bij ADO Den Haag en later nog uitkwam voor Feyenoord, Hamburger SV, Volga Nizhni Novgorod en RKC. Western Sydney Wanderers zit in de kwartfinales van de Aziatische Champions League en speelt op 20 en 27 augustus tegen de Chinese kampioen Guangzhou Evergrande, de ploeg van Marcello Lippi.

Jammer dat Romeo Castelen de Eredivisie alweer verlaat

Meer nieuws

AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
2
De Kuip zingt Arne Slot luidkeels toe en lijkt vervroegd afscheid te nemen
6
César Luis Menotti, bondscoach Argentinië tegen Oranje in 1978, overleden
1
Invaller Gimenez scoort weer eens bij ruime overwinning Feyenoord op PEC
36
Volendam-aanvoerder Mirani wekt onbegrip met onsportieve uitspraak over Vitesse
11
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties