Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Castellón bevestigt komst Dick Schreuder met contract voor vier seizoenen

Laatste update:

Schreuder is blij met zijn nieuwe uitdaging. "Ik ben erg enthousiast om dit nieuwe project te starten en dankbaar voor al het vertrouwen dat voorzitter Bob Voulgaris en zijn team mij hebben gegeven", laat hij weten in een eerste reactie op de clubsite. "De weg naar succes is wanneer we samen zijn in de manier van denken, in de manier van spelen en in de mentaliteit van de spelers."

Het is altijd Schreuders droom geweest om in de Spaanse competitie te voetballen. "Nu heb ik mijn kans als coach en ik ben vereerd om deze geweldige kans te vervullen door bij een historische club te werken", stelt de in Barneveld geboren oefenmeester. "Ik volg de club al een tijdje en ik ben verheugd om de passie, de sfeer die Castalia ademt en het enthousiasme van de fans voor hun team te zien. Laten we dit samen laten werken."

Castellón speelt in de Primera Federación, het derde niveau in Spanje, en is in handen van Haralabos Voulgaris, een 47-jarige steenrijke pokerspeler. Hij heeft de ambitie om binnen zes jaar naar LaLiga te reiken. Afgelopen seizoen slaagde Voulgaris er met zijn 'speeltje' net niet in om promotie naar het tweede niveau af te dwingen. In de finale van de play-offs werd de ploeg uitgeschakeld. Met Schreuder aan het roer moet de komende jaren wel promotie worden afgedwongen.

Ook clubs in Nederland waren graag in zee gegaan met Schreuder. De naam van de keuzeheer viel onder meer bij FC Groningen, Fortuna Sittard en FC Twente. Hij geeft echter de voorkeur aan een avontuur op het derde niveau in Spanje. Schreuder stapte in november 2021 in bij PEC als opvolger van de opgestapte Art Langeler. Hij wist de ploeg niet te behoeden voor degradatie, maar slaagde er wel in om binnen een jaar terug te keren naar de Eredivisie.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Vitesse zet dag voor besluit KNVB belangrijke stap richting redding van de club
12
ESPN geeft eerlijk toe waarom Ajax wél live wordt uitgezonden en FC Twente niet
37
Meerderheid Premier League-clubs stemt tegen afschaffing van de VAR
14
VZ Kort: Einde seizoen voor Manchester City-doelman Ederson Moraes
77
Juventus ontslaat Massimiliano Allegri; vervanger kan tot medio 2027 tekenen
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties