Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Castro legt uit: 'Ze hadden blijkbaar geen goed beeld van wie ik ben'

Laatste update:

Volgens de 34-jarige Belg lagen de meningen zo uiteen, dat het beter was om geen samenwerking aan te gaan. "Ik ben een rustige keeper die geen gekke dingen doet en gewoon zijn mannetje staat. Zij zochten een keeper van het tegenovergestelde soort. Dat is raar, gezien de moeite die door hen genomen is en de overeenkomst die gesloten werd met Heracles Almelo. Ze hadden blijkbaar toch geen goed beeld van wie Bram Castro is."

"Het ongeloof schoot door mijn hoofd", erkent Castro. Hij laat weten dat beide clubs op zaterdag 1 juli al akkoord waren; een dag later nam hij afscheid bij Heracles. De 34-jarige sluitpost noemt het een tik, ook op zijn leeftijd. "Toch is het misschien juist mijn leeftijd waardoor ik dit snel achter me kan laten en gewoon lekker aan het seizoen kan starten. Ik kan het goed verwerken en gelukkig zijn mijn vrouw en kinderen er ook goed mee omgegaan. Zij steunen mij in alles."

"Natuurlijk was het makkelijker geweest in de situatie zoals die leek te worden, maar het heeft zich anders voorgedaan. Dat het mis is gelopen, is blijkbaar de voetbalwereld", geeft hij aan. Castro speelt al drie seizoenen bij Heracles. De afgelopen twee seizoenen kwam hij in iedere competitiewedstrijd in actie. De doelman speelde in het verleden voor KRC Genk, Sint-Truidense, Roda JC Kerkrade en MVV Maastricht. In 2010 fungeerde hij als vierde keus bij PSV.

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties