Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Catalaanse kranten euforisch: 'Beste team in de historie van het voetbal'

Laatste update:

Het in Turijn gesitueerde Tuttosport toont zich ook onder de indruk van de prestaties van la Vecchia Signora. Het 'huisblad' van Juve denkt zelfs dat de finaleplaats het begin is van een nieuw tijdperk. "Tot de volgende keer", schrijft men. "Juve moest de treble laten lopen, maar de Bianconeri bereiden zich voor op een nieuwe aanval." La Gazzetta dello Sport vindt dat het elftal van Massimiliano Allegri met opgeheven hoofd het strijdtoneel heeft verlaten. "Maar Luis Suárez en Neymar hebben de Bianconeri afgestraft."

In Spanje zijn de kranten uiteraard euforisch, al is er een duidelijk verschil tussen de wijze waarop kranten uit Madrid (AS, Marca) en Catalonië (Sport, El Mundo Deportivo) de Champions League-winst beschrijven. AS spreekt droog van een 'nieuwe cyclus', waar Marca het houdt bij 'een nieuwe treble'. El Mundo Deportivo pakt uit en noemt Barcelona 'het beste team van het decennium', refererend aan de vier Champions League-bekers in de afgelopen tien jaar.

Daar doet Sport nog een schepje bovenop. "Barcelona is het beste team in de historie", vindt men daar. Het Franse L'Equipe ten slotte, haalt de marginale rol van Lionel Messi in de finale aan. De gerenommeerde sportkrant vindt het vermeldenswaardig dat de Argentijn dit keer níet scoorde. "Maar hij liet zijn ploeggenoten schitteren. De beste speler ter wereld heeft in de laatste negen jaar vier keer de Champions League gewonnen. Onvoorstelbaar!"

-
Barcelona is het beste team ooit

Meer nieuws

Besiktas zet Europese ambities kracht bij dankzij treffer in minuut 97
5
Stem op de Gouden Schilden 2023/24 en win een geheel verzorgde trip naar Wembley
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Thijs Dallinga tekent met fraaie kopbal voor competitietreffer nummer dertien
0
HSV verpest promotiefeest van aartsrivaal St. Pauli door goal in minuut 85
11
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties