Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Catalaanse media: Ronald Koeman wil Memphis Depay of 'El Toro'

Laatste update:

Catalunya Ràdio meldt donderdagavond laat dat Luis Suárez, Ivan Rakitic en Samuel Umtiti het Camp Nou mogen verlaten. Laatstgenoemde ondertekende twee jaar geleden nog een nieuw contract tot medio 2023, maar mede door blessureleed kon hij de voorbije twee seizoenen niet aan de verwachtingen voldoen. Rakitic was het voornaamste slachtoffer van de komst van Frenkie de Jong en maakte geen goede indruk in de wedstrijden waarin hij wel speeltijd kreeg. Van Suárez zal vooral om financiële redenen afscheid worden genomen: de aanvaller, 33 jaar, is een van de grootverdieners en heeft nog een eenjarig contract.

Volgens de doorgaans betrouwbare radiozender uit Catalonië zal het vertrek van het drietal de nodige miljoenen aan salaris op jaarbasis schelen, afgezien van de transfersommen die Barcelona tegemoet kan zien. Koeman gaat ook nog in gesprek met veteranen als Gerard Piqué, Sergio Busquets en Jordi Alba. De Nederlander wil van het drietal weten of ze eventueel een stoorzender zullen zijn als blijkt dat hij voor anderen kiest. Met name in de topwedstrijden van afgelopen seizoen lieten de routiniers het afweten.

Ronald Koeman: 'Ik weet niet of ik Lionel Messi moet overtuigen te blijven'

Koeman is naast de renovatie van de A-selectie ook van zins om meer jeugd in te passen. Ansu Fati en Riqui Puig kregen afgelopen seizoen van voorganger Quique Setién zo nu en dan al speeltijd en ook Pedri en miljoenenaankoop Trincao kunnen ervan uitgaan dat ze een eerlijke kans krijgen als zij de Nederlander overtuigen. Catalunya Ràdio stelt dat Barcelona, afhankelijk van de uitgaande transfers, sowieso twee spelers wil aantrekken: de al veel genoemde Donny van de Beek en verder wordt ingezet op de komst van Lautaro Martinez van Internazionale.

Martinez is al maanden bij Barcelona in beeld en kan dan ook meer worden gezien als een keuze van de club dan van Koeman. "Voorafgaand aan de herstart van LaLiga spraken we met Internazionale. De gesprekken zijn enkele weken geleden gestaakt in verband met de competities. Inter speelt nu nog in de Europa League en wij wachten nu op de nieuwe trainer en de nieuwe technische secretaris om te weten te komen hoe zij de toekomst voor zich zien", zo zei Bartomeu daags voor de aanstelling van Koeman. Martinez had tot 7 juli een transferclausule van 111 miljoen euro, maar de coronacrisis zorgde er in het voorjaar voor dat de interesse van Barcelona en enkele andere clubs enigszins vervaagde.

RAC1, eveneens een belangrijke radiozender in Catalonië, claimt dat het tussen Martinez en Memphis Depay gaat. Koeman kent laatstgenoemde bijzonder goed en weet dat hij zijn landgenoot op meerdere posities in de aanval kan zetten. Daarnaast zal zijn eventuele komst goedkoper zijn dan het losweken van el Toro bij Inter. Hoewel Depay in principe vóór de komst van Koeman niet concreet in beeld was bij Barcelona als mogelijke versterking, verzekert RAC1 dat de trainer ook voorstander van de komst van Martinez is máár ook intern al duidelijk heeft gemaakt wat voor rol Depay zou kunnen vervullen. Olympique Lyon vroeg liefst 55 miljoen euro voor het nog een jaar doorlopende contract van Depay, maar het definitieve mislopen van Europees voetbal na de eliminatie in de Champions League én de daarbij behorende inkomsten hebben ervoor gezorgd dat les Gones de vraagprijs hoogstwaarschijnlijk zullen laten zakken.

Wie zou Barcelona echt sterker maken?

Meer nieuws

De Telegraaf: Ajax is concreet voor Sandler maar heeft concurrentie van PSV
27
Marcel Brands geeft Slot heel belangrijke tip om te kunnen slagen in Engeland
11
Brands bevestigt belastingstelling van PSV: 'Het is een interessante speler'
4
Live meepraten in de Eredivisie: NEC - AZ
33
Live meepraten in de Eredivisie: PEC Zwolle - Heracles Almelo
0
Topscorer Lionel Messi leidt Inter Miami met twee goals en assist naar zege
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties