Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Catalaanse media signaleren Neymar op kampioensfeest Barcelona

Laatste update:

Van Neymar is bekend dat hij nog geregeld afreist naar Barcelona, daar zijn zoontje Davi Lucca woonachtig is in de Spaanse stad. Ook zijn moeder Carolina Dantas betrekt er sinds 2021 een appartement. Neymar zelf zou regelmatig afspreken met oud-ploeggenoten. Het Twitch-kanaal Jijantes FC, dat gespecialiseerd is in nieuws over Barcelona, legde het moment vast waarop de Braziliaan van het vliegveld naar zijn taxi liep.

Volgens Sport speelden de festiviteiten van Barcelona zich af in de Olympische haven en een speciaal afgehuurde feestlocatie. Neymar zou zijn ex-ploeggenoten hebben ontmoet in een plaatselijke disco. Onder hen Marc-André ter Stegen, Jordi Alba, Sergio Busquets en Sergi Roberto. Neymar werd zelf twee keer landskampioen met Barcelona en won verder onder meer drie keer de Copa del Rey en eenmaal de Champions League.

Paris Saint-Germain, dat op de hoogte zou zijn van het 'uitstapje' van Neymar, is met de aanvaller in gesprek over een nieuwe verbintenis. Een terugkeer naar Barcelona wordt als zeer onwaarschijnlijk geacht, daar Barça in financieel zwaar weer verkeert. De Catalanen moeten ruimte maken op de loonlijst om te voldoen aan de Fair Play-regels van LaLiga. Indien dat lukt, is het eerste doel om Lionel Mesi terug te halen naar het Spotify Camp Nou.

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties