Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Catalunya Radio: Barcelona verrast Ronald Koeman met belletje

Laatste update:

Xavi heeft naar verluidt zijn twijfels om nu al in te stappen bij Barcelona en Al-Sadd achter zich te laten. Nu zou volgens Sport ook Pimienta benaderd zijn door de leiding van Barcelona, die na de 2-3 nederlaag tegen Atlético Madrid in de Supercopa echt verandering wil bij het eerste elftal. Pimienta heeft volgens de berichtgeving het gevoel dat hij klaar is voor de klus bij de hoofdmacht. De coach staat ter beschikking als de clubleiding besluit Valverde op straat te zetten, zo klinkt het.

Valverde: 'Als je verliest gaan de mensen over je praten'

Volgens Catalunya Radio heeft Barcelona ook contact opgenomen met Koeman. Journalist Lluís Canut, volgens Spaanse media een goede vriend van Koeman, onthult dat de grootmacht graag wilde zien dat de Nederlander per direct het stokje zou overnemen van Valverde, maar naar verluidt heeft de oud-international geweigerd. Koeman, die volgens de berichtgeving verrast was door het belletje van Barcelona, wil zich volledig toewijden tot presteren met Oranje op het EK van 2020 deze zomer.

Sport meldt dat Valverde zeer ontstemd is over de gang van zaken. De coach krijgt alle verhalen mee, maar heeft naar verluidt nog niets gehoord van de leiding van Barcelona. Xavi is naar verluidt nog altijd de favoriet om aan de slag te gaan in het Camp Nou, maar de oud-middenvelder ziet een tussentijdse overstap eigenlijk niet zitten. Valverde ligt nog tot komende zomer vast bij Barcelona.

Meer nieuws

Alex Kroes getoond als keiharde onderhandelaar: 'Liet deal op 180 euro klappen'
2
Bij PSV vertrekkende Ernest Faber kan elders in Nederland aan de slag
2
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
'Xavi Simons kan Paris Saint-Germain achterlaten voor opzienbarende terugkeer'
9
PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
54
'Manchester United wil tóch af van Ten Hag en spreekt al met ideale vervanger'
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties