Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Catalunya Ràdio: Sergio Agüero moet mogelijk punt achter carrière zetten

Laatste update:

Agüero liet zich bijna twee weken geleden in de thuiswedstrijd tegen Deportivo Alavés (1-1) vlak voor rust vervangen. De aanvaller greep in de 41e minuut al liggend op het veld naar zijn borst en nek, en leek ademhalingsproblemen te hebben. Hij wilde niet op de brancard en liep rustig van het veld. Na onderzoek in de kleedkamer door de medische staf van Barcelona werd besloten om de aanvaller naar het ziekenhuis te brengen. De tweede helft in het Camp Nou was toen al begonnen en televisiecamera's van LaTdT legden vast hoe hij vanuit het stadion naar het ziekenhuis werd vervoerd.

Hij onderging een dag later een hartonderzoek, waarvan Barcelona de resultaten naar buiten bracht. "Sergio Agüero moeten onderworpen worden aan een diagnostische en therapeutische behandeling, uitgevoerd door Dr. Josep Brugada. Hij is niet zodoende niet inzetbaar gedurende de komende drie maanden. Binnen die periode moet de effectiviteit van de behandeling bepaald worden om zijn herstelproces te bepalen", zo liet Barcelona weten in een officieel statement. Agüero kampte als tiener al eens met hartritmestoornissen, maar had daar later geen last meer van.

Catalunya Ràdio vergelijkt de situatie van Agüero met die van Caroline Graham Hansen. De Noorse speelster van de vrouwentak van Barcelona kampte afgelopen tijd met hartritmestoornissen en onderging een 'diagnostische en therapeutische behandeling', waar ook in het statement over Agüero over gesproken wordt. Hansen is succesvol behandeld en heeft de training inmiddels hervat, maar de hartproblemen van Agüero zouden gecompliceerder zijn.

Uit recente tests zouden indicaties zijn gekomen dat Agüero met hartproblemen kampt die hem mogelijk niet in staat stellen om langer profvoetbal te spelen. De tests zullen de komende tijd doorgaan, maar volgens Catalunya Ràdio bestaat er pessimisme over de toekomst van Agüero als voetballer. Ook artsen van de Argentijnse voetbalbond hebben hem reeds een bezoek gebracht om onderzoek te doen naar zijn hartproblemen.

Meer nieuws

Verrassende kritiek op assistkoning Veerman: 'Hij moet meer doen uit open spel'
0
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
8
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
8
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
41
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
26
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties