Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Cavani? Hij zou wel wat voor ons kunnen betekenen'

Laatste update:

Giuseppe Marotta, de algemeen directeur van Juventus, heeft na het winnen van de landstitel bevestigd dat de Uruguayaan in beeld is: "Cavani? Hij zou wel wat voor ons kunnen betekenen", zei de sportbestuurder. "Maar hij is een speler van PSG en ik weet niet wat er zal gaan gebeuren. Wij zijn er in ieder geval klaar voor om toe te slaan, als daar een kans voor is."

De 29-jarige Cavani speelde in de Serie A al eerder voor Palermo en Napoli en was vooral bij laatstgenoemde club erg succesvol. In Napels verdiende de spits een transfer naar Paris Saint-Germain, waar hij nu bezig is aan zijn derde seizoen, maar steeds in de schaduw van Zlatan Ibrahimovic staat. Ibrahimovic lijkt in de zomer te zullen gaan vertrekken bij PSG, maar wellicht houdt Cavani het ook wel voor gezien in de Franse hoofdstad.

Juventus moet werk maken van de komst van Edinson Cavani

Meer nieuws

'Real Madrid gaat contracten van 2 absolute grootheden verlengen'
0
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
3
Kroes onthult: Ajax heeft Louis van Gaal benaderd om nieuwe trainer te worden
12
Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
1
Player of the Season-award gaat voor vijfde keer op rij naar Man City-speler
18
Vitesse definitief verlost van Russische inmenging: aandelenoverdracht afgerond
81

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties