Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cavani is als invaller goud waard tegen Chelsea

Laatste update:

Aangemoedigd door een volgepakt Parc des Princes ging Paris Saint-Germain meteen fel van start en in het eerste kwartier creëerden de Fransen meteen drie kansen. Marco Verratti dwong Thibaut Courtois tot een redding met slechts zijn linkerhand, na een venijnig schot van afstand. Even later joeg Lucas Moura de bal hard naast en Zlatan Ibrahimovic mikte iets te hoog met een vrije schop. Chelsea kwam zo meteen onder druk te staan en had moeite zich eronderuit te voetballen: de Engelsen trokken zich terug op eigen helft.

Halverwege de eerste helft werd Chelsea wel ineens levensgevaarlijk: Diego Costa kopte een voorzet op maat van Abdul Baha Rahman goed in en Kevin Trapp tikte de inzet tegen zijn lat. Daarna werd het wat rustiger en kwam Chelsea niet verder dan een schot in het zijnet van Branislav Ivanovic. Paris Saint-Germain bleef meer zoeken naar het doel, toonde meer agressie en had er meer zin in. Ibrahimovic kopte na een uitstekende voorzet van Marquinhos te veel naar de grond en zag een nieuwe kans verloren gaan.

Vijf minuten voor rust, nadat Ángel Di María nog eens ruim voorlangs had geschoten, kwam de 1-0 er en die was niet onverdiend. John Obi Mikel vloerde Lucas Moura in een aanval en werd beboet met geel en een vrije schop tegen. Ibrahimovic ging achter de bal staan en schoot die via de muur raak: een fortuinlijk doelpunt, want Courtois was kansloos. Toch ging Chelsea niet met een rotgevoel de rust in, want kort voor de pauze kopte Diego Costa een hoekschop goed door en kwam de bal zo bij Mikel, die raak trapte.

Vroeg in de tweede helft zag Hiddink hoe Chelsea intenser begon. Diego Costa dwong Trapp na een uitgekiende counter al snel tot een redding en the Blues lieten zien een resultaat te willen halen in Parijs. Paris Saint-Germain bleef ook naar hartelust aanvallen, hetgeen de amusementswaarde alleen maar verhoogde. Di María en Lucas bleven het proberen en Blaise Matuidi had, net als Mikel, de bal voor het intikken van vijf meter. Gary Cahill en Ivanovic wierpen zich echter samen voor de bal en voorkwamen zo de 2-1. Courtois stond even later paraat bij een vrije trap van Di María.

Met de laatste twintig minuten in aantocht beloofde er een mooie eindspurt aan te komen voor de thuisclub en die kwam er ook, maar er was wel een invaller voor nodig. Cavani, wiens vader eerder op de dag nog aangaf dat zijn zoon niet gelukkig is bij de club, mocht Lucas een kwartier voor het einde aflossen en had vier minuten later zijn doelpunt te pakken. Di María bediende hem met een briljant boogballetje en El Matador maakte het heel goed af met een schot door Courtois' benen. Parijs barstte in juichen uit en Paris Saint-Germain hield de voorsprong vast tot het slot: bijna kwam er nog een derde goal, maar Courtois stond dat niet toe. Hiddink leed pas zijn tweede nederlaag ooit als (interim-) trainer van Chelsea.

-
Wie bereikt de laatste acht in de Champions League, denk je?

Meer nieuws

Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
0
Vitesse mogelijk overgenomen vanuit Midden-Oosten: 'Met name één land genoemd'
12
Ajax rondt komst van nieuwe keeper af met status van toptalent
4
'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
15
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
6
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties