Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cavani mist start WK-kwalificatiereeks na klap aan billenprikker Jara

Laatste update:

Cavani gaf Jara een zet toen hij de vinger van zijn tegenstander bij zijn achterwerk voelde en kreeg daarvoor zijn tweede gele kaart. De Uruguayaan is voor zijn uitsluiting voor een duel geschorst; de tweede wedstrijd schorsing kreeg hij vanwege het beledingen van scheidsrechter Sandro Ricci. Bondscoach Óscar Tabárez ging ook fel tekeer tegen de arbiter en moet drie duels toekijken. Hij mag dus niet op de bank zitten tegen Bolivia en Colombia en ontbreekt ook nog tegen Ecuador, op 9 november.

Jara kwam in eerste instantie nog weg met zijn onsmakelijke actie, maar werd op basis van de videobeelden alsnog voor twee wedstrijden geschorst. Die schorsing zit er alweer op; Chili haalde immers de finale van de Copa, en won die zelfs, en Jara ontbrak in de laatste twee wedstrijden die de ploeg speelde op het toernooi.

Bizar dat Edinson Cavani geschorst is

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
5
Messi steelt de show en breekt twee records tijdens zesklapper Inter Miami
5
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
8
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
7

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties