Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cech op slotdag wellicht weg bij Chelsea: 'Dat is mogelijk, ja'

Laatste update:

Cech bleef op de bank in de eerste drie competitieduels van Chelsea. Eerder zei hij dat hij bereid was de strijd met Courtois aan te gaan, maar daar denkt hij inmiddels al iets anders over. "Ik ben nog niet echt bezig geweest met een vertrek, maar ik denk wel dat dat een mogelijkheid is, ja", zegt de doelman tegen het Tsjechische Sport. "Veel spelers zijn nu weg voor interlands, net als ik, maar dan nog worden er transfers gedaan."

"Ik reken er op dit moment niet echt op, maar kan tegelijkertijd natuurlijk niets uitsluiten. Stel dat er een aanbod komt dat ik niet kan weigeren?", zegt de routinier maandag raadselachtig. Op de vraag of hij zichzelf in zo'n geval voor een andere club in Engeland ziet uitkomen, zegt Cech: "Ik dacht dat die vraag me echt nooit gesteld zou worden. Ik weet het ook niet. De aanbieding zou goed moeten zijn voor alle betrokken partijen. Ik sluit niets uit, ik heb nog twee jaar bij Chelsea en in de voetballerij kun je niets voorspellen."

Speelt Petr Cech na maandag ergens anders?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties