Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cech waarschuwt Arsenal: 'Voetbal is niet als kunstschaatsen'

Laatste update:

Volgens de goalie valt Chelsea niets kwalijk te nemen. "Aan het einde van je loopbaan kijk je terug en tel je de prijzen die je hebt gewonnen", zegt Cech. "Het gaat in de voetballerij om doelpunten en punten en je hebt punten nodig om prijzen te pakken. Dit is niet als kunstschaatsen, waar je wordt beoordeeld op de schoonheid van je act. Daar gaat voetbal helemaal niet om."

Arsenal heeft sinds 2005 geen prijs meer gepakt, terwijl Chelsea vorig seizoen nog de Europa League won. Het jaar daarvoor legde de ploeg beslag op de Champions League; nu hoopt Chelsea weer eens kampioen te kunnen worden. "We staan maar twee punten achter op de koploper (Liverpool, red.) en zijn dus van niemand afhankelijk. Als wij gewoon onze wedstrijden blijven winnen, worden we kampioen", gelooft Cech.

-
Welke ploeg eindigt dit seizoen hoger in de Premier League?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
7
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties