Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Celstraf hangt boven hoofd Maguire na forse beschuldigingen rechtbank

Laatste update:

Volgens Sky Sports heeft Maguire een voorwaardelijke celstraf van 21 maanden en 10 dagen opgelegd gekregen voor zijn aandeel in de vechtpartij van vorige week. Het is pas de eerste keer dat hij in aanraking komt met justitie, waardoor de Engelsman niet direct in de cel verdwijnt. De centrumverdediger is naast mishandeling en poging tot omkoping schuldig bevonden aan geweld tegen politieagenten en belediging van ambtenaren in functie.

Meer: Antony snoert media de mond: ‘Het was een natuurlijke reactie ter verdediging!’

Harry Maguire hoort uiterst zware aanklachten in Griekse gevangenis

De problemen stapelen zich op voor Harry Maguire.Lees artikel

Maguire werd dinsdag in het gerechtsgebouw in Syros bijgestaan door de Griekse topadvocaat Alexis Anagnostakis. De captain van Manchester United heeft zelf al verklaard onschuldig te zijn. De problemen voor de mandekker begonnen nadat op Mykonos een gevecht uitbrak met een andere groep Engelse vakantievierders. Maguire en twee vrienden deelden rake klappen uit en werden derhalve gearresteerd. Op het politiebureau zou Maguire zich behoorlijk hebben misdragen en zelfs hebben geprobeerd om de dienstdoende agenten om te kopen.

Ondanks het breed uitgemeten incident werd Maguire dinsdag gewoon opgenomen in de definitieve selectie van Engeland voor de duels in de Nations League tegen IJsland (5 september) en Denemarken (8 september). "Ik heb met Harry gesproken en de feiten die ik van hem hoorde zijn anders dan wat eerder was gesuggereerd", aldus bondscoach Gareth Southgate. "Ik heb geen reden om aan zijn verhaal te twijfelen. Mijn relatie met hem is altijd bijzonder goed geweest en ik heb veel vertrouwen in hem. Op basis van wat ik nu weet, zie ik geen aanleiding Harry niet te selecteren."

Meer nieuws

Volendam gaat onderuit tegen pover Sparta en lijkt kansloos voor handhaving
0
Been raadt PSV'er af voor Engeland te kiezen: 'Kan beter naar het zonnetje gaan'
3
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
1
Live meepraten in de Eredivisie: Vitesse - Fortuna Sittard
0
Mikautadze scoort wederom, maar kan Metz niet aan cruciale punten helpen
20
Ajax-leiding wordt gespot in Eredivisie-stadion, maar lijkt voor niets gekomen
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties