Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Celtic is bereid om clubrecord te breken voor voormalig Feyenoord-target'

Laatste update:

Celtic werkt al zes maanden aan de komst van een speler, zo bevestigt manager Brendan Rodgers. "Celtic heeft enorm zijn best gedaan en als we de deal rond weten te krijgen, is het een uitstekende aankoop. Het is goed dat het geld besteed wordt aan iemand die een substantiële bijdrage kan leveren. Hij is jong, maar heeft enorm veel talent en ervaring", aldus de Noord-Ier, die niet wilde zeggen of de speler in kwestie Musonda is. Volgens de Daily Mail is dit wel het geval.

Meer: Celtic kroont zich voor de 54e keer tot kampioen van Schotland

Musonda stond in het verleden meerdere malen in de belangstelling van Feyenoord, terwijl ook AZ en FC Groningen hem tijdelijk wilden overnemen van Chelsea. Van een stap naar de Eredivisie kwam het niet en Musonda koos voor een uitleenbeurt bij Real Betis. Na een jaar in Spanje keerde hij afgelopen januari terug naar Chelsea, waar hij voorlopig nog niet debuteerde in het eerste elftal.

Zou dit een goede aankoop voor Celtic zijn?

Meer nieuws

PSV volgt speler op de voet en gaat mogelijk zakendoen met Bayern München
0
Eén Nederlander speelde belangrijke rol in overstap Arne Slot naar Liverpool
0
Marco van Basten ziet 'vreemde gang van zaken' rond Van 't Schip bij Ajax
8
Gullit en Davids loven één Oranje-international: 'Geweldig, hij is heel goed!'
3
VZ Team van de Week: Feyenoord hofleverancier na afscheidswedstrijd Arne Slot
8
Ex-PSV'er en 46-voudig international van Oranje overweegt te stoppen
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties