Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Celtic Park barst uit zijn voegen na zege op Barcelona

Laatste update:

Celtic - Barcelona 2-1
De ruim 60.000 toeschouwers op Celtic Park produceerden een indrukwekkend volume, maar Barcelona leek in de beginfase niet onder de indruk van de overweldigende entourage. De Spanjaarden bekommerden zich zoals gebruikelijk om de bal en kregen de eerste kansjes: een schot van Lionel Messi vloog over en Xavi plaatste de bal via Alexis Sánchez in de handen van keeper Fraser Forster. De Schotten zetten daar veel enthousiasme en strijdlust tegenover en wisten dat ze in ieder geval door de lucht superieur waren aan Barcelona. Dat werd na een dikke twintig minuten bewezen: Charlie Mulgrew leverde een perfecte hoekschop af, Victor Wanyama klopte de veel kleinere Jordi Alba en knikte de bal tegen de touwen.

Het stadion ontplofte en the Bhoys kregen zelfs een prima kans om de bezoekers grotere schade toe te richten: ex-sc Heerenveen-aanvaller Giorgios Samaras kreeg zijn voet net niet tegen de bal bij een scherpe voorzet van Adam Matthews. In het restant van het eerste bedrijf was het echter Barcelona dat de klok sloeg. Messi vond de lat, nadat hij een harde inspeelpass van Andrés Iniesta uitstekend onder controle had gebracht. Vlak voor de pauze vond ook Alexis het aluminium, toen hij een hoge voorzet buiten het bereik van Forster op de buitenkant van de paal kopte.

Barcelona deed wat het kon om de groen-witte muur te slechten, maar de eindpass was telkens niet op orde of de afwerking faalde. Een inzet van Alexis werd gepareerd door Forster, twee pogingen van Messi werden uit het doel geranseld, een vrije trap van Messi werd uit de lucht geplukt: het piepte en kraakte in de defensie van de club uit Glasgow, al had Celtic pech dat Mulgrew vergat het duel op slot te counteren en dat Alex Song gespaard werd door arbiter Björn Kuipers. De Kameroener begaf zich met een gele kaart op zak tot tweemaal toe op glad ijs. In de slotfase counterde Celtic zelfs naar 2-0: een lange uittrap van Foster werd opgepikt door Tony Watt, die niet twijfelde en binnenhamerde. De aansluitingstreffer van Messi, die een rebound binnenwerkte, kwam te laat.

Benfica - Spartak Moskou 2-0
Ongeacht het resultaat van Celtic tegen Barcelona moest Benfica winnen van Spartak Moskou om de rode lantaarn van Groep G over te dragen. Met Ola John in de basis waren de Portugezen in het eerste bedrijf veel beter dan Spartak Moskou, maar dit werd niet vertaald in doelpunten. Dat gebeurde na rust wel. Via John en Lorenzo Melgarejo werd Óscar Cardozo bereikt, die bij de tweede paal zijn achtste treffer in tien optredens dit seizoen produceerde. Op aangeven van John tekende de Paraguayaan ook voor zijn tweede van het duel, door met zijn linkervoet Spartak-doelman Artem Rebrov kansloos te laten. Toen hij van elf meter mocht aanleggen leek het helemaal de avond van Cardozo te worden, ware het niet dat hij met zijn strafschop de lat vond. De spits werd later nog een keer weggestuurd door John en had ook toen kunnen scoren, maar deed dat opnieuw niet.

-

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
31
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
149
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
352
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
15
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties