Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Celtic sluit de deur: 'Hij is enorm belangrijk voor ons'

Laatste update:

John Kennedy, die hoofdtrainer Ronny Deila assisteert bij the Bhoys, zei kort voor vertrek naar Gran Canaria (waar de club kort overwintert) dat er voorlopig helemaal niemand is die Celtic iets heeft gevraagd over Van Dijk. "Het is speculatie, meer niet: dat is het al het hele seizoen. In de zomer was het ook al raak. Wat betreft onze topspelers bereiden we ons er in aanloop naar iedere transferperiode op voor, dat er veel gespeculeerd wordt."

"Maar totdat er een club is die concreet wordt, is het slechts speculatie. En bovendien is Virgil een enorm belangrijke speler voor ons. Je ziet de kwaliteiten die hij met zich meebrengt", aldus Kennedy. Celtic is niet van plan de 23-jarige Van Dijk tussentijds te laten gaan, tenzij een bod moeilijk te weigeren valt. De ex-speler van Willem II en FC Groningen speelde dit seizoen 32 officiële duels. Daarin was hij goed voor liefst zes doelpunten, één meer dan afgelopen seizoen.

Ik denk dat Celtic deze maand...

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
16
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties