Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Celtic vernedert aartsrivaal Rangers in 402e editie van Old Firm

Laatste update:

De twee traditieclubs stonden al 401 keer eerder tegenover elkaar, waarbij Rangers FC het vaakst aan het langste eind trok. De ontmoeting van zaterdagmiddag was de eerste in de Schotse competitie sinds het seizoen 2011/12: na die jaargang werd Rangers teruggezet naar de derde divisie en moest het van daaruit zijn weg weer omhoog zien te vinden. De start van dit seizoen was veelbelovend met twee zeges en twee remises, maar zaterdag ging het mis.

Na dik een half uur brak Dembélé, die deze zomer de overstap maakte van Fulham, de score open. Na een hoekschop vanaf links kopte de Fransman hard en zuiver raak en zette hij Celtic op voorsprong. De 2-0 was daarna nog mooier, vier minuten voor rust. Na een pass snelde Dembélé de zestien meter in en kapte hij zijn tegenstander uit, waarna hij kalm bleef en met buitenkant rechts de bal in het doel mikte langs de uitgekomen keeper. Rangers kwam vervolgens wel vlot met de 2-1 van Joe Garner, die op de lijn het hoofd tegen een kopbal van Kenny Miller zetten.

In de tweede helft probeerde Rangers terug te komen tot een gelijke tussenstand, maar Celtic was te sterk en liep na een uur spelen uit naar 3-1. Na de twee goals van Dembélé was het nu Sinclair die de regerend kampioen aan een doelpunt hielp: hij kreeg een uitstekende pass van Dembélé en schoot via de linkerpaal binnen. Rangers kwam er niet meer aan te pas en eindigde zelfs met tien man, toen Philippe Senderos na een handsbal zijn tweede geel kreeg.

Celtic liep met een man meer uit naar 4-1 en 5-1 en liet de fans zo een heuglijke middag beleven. Op aangeven van Mikael Lustig completeerde de jonge Dembélé eerst zijn hattrick en vervolgens was het laatste woord aan Stuart Armstrong. Die schoof met rechts de laatste goal van de middag binnen na voorbereidend werk van Kieran Tierney, die de aanval opzette en vanaf links de laatste pass gaf. Bij Celtic stond Dorus de Vries overigens op doel.

-
Celtic wordt kampioen van Schotland

Meer nieuws

VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
6
Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
18
Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
19
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
23
Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties