Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Celtic verslaat Spartak en voegt zich bij Barcelona in mineur

Laatste update:

Barcelona - Benfica 0-0
Barcelona trad aan zonder sterspelers en dat liet zich aanzien. Benfica was de veel betere ploeg en het was dan ook een wonder dat de Portugezen niet gingen rusten met een ruime voorsprong op zak. Met name Rodrigo faalde opzichtig in de afronding. De Spanjaard kon alleen op José Pinto af en had ook nog eens twee ploeggenoten bij zich die de bal voor het inschieten hadden. Hij verkoos echter tot ontzetting van zijn coach om voor eigen succes te gaan en schoot naast. Ook Lima (kopbal net naast) en de sterk spelende Ola John (schot gekeerd na uitspelen tegenstander) vonden het net niet. Het povere Barcelona was dicht bij een treffer via Rafinha, maar het broertje van Thiago Alcántara zag zijn inzet met het hoofd van de lijn gehaald worden.

Benfica ging na de pauze door waar het gebleven was. Binnen drie minuten kreeg Nolito de volgende uitgelezen kans op de 0-1, maar ook hij kreeg de bal niet tussen de palen. Tot zijn opluchting zag Pinto het leer rakelings langs zijn doel vliegen. Na een klein uur keerde de wedstrijd om. Tito Vilanova bracht toch nog Messi binnen de lijnen en als door de bliksem geraakt verbeterde het spel van Barcelona meteen. Benfica kroop achteruit, terwijl de thuisploeg de bal makkelijker liet rondgaan op de helft van de bezoekers. Het leidde echter niet meer tot treffers. In de slotfase kwam het Camp Nou nog wel een keer massaal van de banken. Messi moest zich namelijk per brancard van het veld laten dragen met wat zich liet aanzien als een flinke blessure. Zo eindigde het duel voor beide teams in mineur.

Celtic - Spartak Moskou 2-1
Winst en niets anders, dat was de boodschap die coach Neil Lennon zijn spelers meegaf voor de wedstrijd tegen het al uitgeschakelde Spartak Moskou. Via Kim Källström waren de bezoekers uit Rusland echter al vroeg in de wedstrijd twee keer gevaarlijk en de luid bejubelde 1-0 van Gary Hooper kwam dan ook enigszins uit de lucht vallen. De Engelse spits profiteerde van een gigantische blunder achterin bij Spartak, waar Demy de Zeeuw overigens op de bank zat. Een andere ex-Eredivisionis, Ari, tekende met een handig wippertje zes minuten voor rust voor de verdiende gelijkmaker.

Dat hield in dat de Schotten na rust op zoek moesten naar de winnende treffer, zeker met de ruststand in Barcelona in het achterhoofd. In de 51e minuut leek Celtic Park te ontploffen, ware het niet dat de inzet van Georgios Samaras via de paal buiten het doel van Spartak bleef. Lange tijd bleef dat de beste mogelijkheid op een treffer, totdat diezelfde Samaras acht minuten voor tijd in de vijandelijke zestien tegen het gras werd gewerkt. De daarop toegekende strafschop werd feilloos benut door Kris Commons, die vervolgens ook nog betrokken was bij de tweede gele kaart van Källström. Spartak eindigde het duel zodoende ook nog met tien man.

-

Meer nieuws

Ajax zet streep door 2 potentiële trainers: 'Zij werden als 'te bleu' gezien'
12
Gewilde Wirtz is 'toptarget' en ziet specifieke transfer in 2025 zelf ook zitten
15
De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord
49
Footy Headlines lekt na thuistenue ook uitshirt Feyenoord voor komend seizoen
25
Feyenoord ontvangt gigantisch bedrag van Liverpool voor Arne Slot
94
Oosting zet deur voor toptarget Twente wagenwijd open: 'Als zo'n speler...'
32

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties