Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cerny weet volgende doel bij Ajax al na debuut én eerste treffer

Laatste update:

Cerny verliet de academie van FK Pribram voor een avontuur in Nederland en klopt nu dus aan de deur. Hij zegt dat hij blij is dat hij bij Ajax zit, want daar wilde hij altijd al graag naartoe. Hij wist op meerdere fronten dat het voor hem de beste optie zou zijn, zegt hij tegen Voetbal International. "Hier moet ik elke dag laten zien dat ik het verdien om bij Ajax te spelen. Aan alles kun je merken dat dit een grote club is. Met veel kansen voor jeugdspelers."

Dat is voor mij de perfecte combinatie. Als jonge speler moet je bij Ajax zijn", vindt Cerny. Hij zegt dat de Amsterdamse club hem stimuleert om datgene te doen waar hij goed in is. "In mijn geval is dat acties maken en gevaar stichten. Nu moet ik gaan leren mijn momenten beter te kiezen", aldus de Tsjechische belofte. In de Eredivisie mocht hij al drie keer invallen en in de Europa League tweemaal.

Heb jij hoge verwachtingen van Vaclav Cerny voor de toekomst?

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
36
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
13
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
34
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
5
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties