Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cesc Fàbregas tast in duister: 'Ik weet alleen dat hij fan is van Real Madrid'

Laatste update:

Cesc Fàbregas speelde jarenlang samen met Hazard en maakte afgelopen maand de overstap naar AS Monaco. Ook de Spanjaard tast naar eigen zeggen in het duister over de toekomst van Hazard, al heeft hij wel een vermoeden. "Ik weet niet wat hij gaat doen", vertelde de middenvelder in de nacht van donderdag op vrijdag in gesprek met Cadena SER. "Ik weet alleen dat hij fan is van Real Madrid."

"Ik weet ook dat hij heel gelukkig is bij Chelsea, net als zijn familie. Hij is de leider van het team. Hij moet een beslissing nemen. Als hij niet voor aanvang van de zomer verlengt, zal hij een beslissing moeten nemen. Hij is 28 jaar en het is in ieder geval het perfecte moment om te vertrekken. Het is hoe dan ook een zeer persoonlijke beslissing." Hazard is al sinds de zomer van 2012 verbonden aan Chelsea, dat destijds veertig miljoen euro aan Lille betaalde.

Fàbregas was niet op de hoogte van de uitlatingen van Hazard. "Als hij dat daadwerkelijk heeft gezegd, denk ik dat hij bij Chelsea gaat bijtekenen. Ik hoor dit nu pas", erkende de Spanjaard. "Hij zal nooit met Chelsea in discussie gaan om een transfer af te dwingen. Het is zijn liefde en hij heeft in Engeland alles gewonnen. Als hij een beslissing heeft genomen. Hij is niet iemand die halverwege het seizoen de knoop doorhakt."

Gaat Eden Hazard zijn contract met Chelsea verlengen?

Meer nieuws

Felbegeerde De Zerbi vertelt of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club
0
Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
19
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
7
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
16
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
6
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties