Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chadli rondt toptransfer af en laat kassa bij FC Twente rinkelen

Laatste update:

De transfer komt niet als een verrassing, aangezien onder andere RMC Sport eerder op de dag al melding maakte van de naderende overstap van Chadli. De multifunctionele middenvelder heeft een contract voor drie seizoenen getekend bij Monaco. "We heten hem van harte welkom. Hij is een offensieve middenvelder die zijn kwaliteiten heeft getoond. Zijn ervaring op het hoogste niveau en zijn technische bagage zullen een toevoeging zijn aan de ploeg", laat voorzitter Vadim Vasilyev weten op de clubsite.

DONE DEAL! Nacer Chadli heeft zijn transfer van West Bromwich Albion naar AS Monaco afgerond! #chadli #asmonaco #rodeduivels #baggies

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

Chadli speelde de afgelopen twee seizoenen voor West Bromwich Albion, nadat een driejarig avontuur bij Tottenham Hotspur op een mislukking uitliep. De ex-speler van onder meer AGOVV Apeldoorn en FC Twente speelde het afgelopen seizoen slechts vijf wedstrijden in de Premier League voor the Baggies, maar is er dankzij een sterk WK met België toch in geslaagd een transfer af te dwingen.

Chadli ontloopt zodoende een jaargang in de Engelse Championship, daar West Bromwich Albion het afgelopen seizoen degradeerde uit de Premier League. "Monaco is een geweldige Franse club die ook nog eens deelneemt aan de Champions League. De uitstekende resultaten van de afgelopen seizoenen zeggen genoeg over het project en de ambitie van de club", aldus Chadli.

Denk jij dat Nacer Chadli gaat slagen bij AS Monaco?

Meer nieuws

Liveblog huldiging PSV: Guus Meeuwis brengt speciaal kampioensnummer ten gehore
14
De Telegraaf verwacht snelle deal voor Ajax: 'Zijn salaris vormt geen obstakel'
12
Feyenoord haalt ook tweede zoon van oud-Oranje-international naar Varkenoord
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
VZ Kort: Peer Koopmeiners heeft laatste wedstrijd voor Almere City gespeeld
77
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties