Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chagrijn bij Lille: 'Het zegt genoeg dat hij de man van de wedstrijd was'

Laatste update:

"Ik denk dat drie doelpunten veel is, ondanks dat we al vroeg een treffer moesten incasseren. We wisten dat we in de eerste tien of vijftien minuten onder druk zouden worden gezet. In die periode kregen we een doelpunt tegen, maar langzamerhand kwamen we steeds beter in de wedstrijd. We creëerden kansen", zo analyseert de oefenmeester van Lille. "Het is een verdiende overwinning voor Ajax, maar een zware nederlaag voor mijn spelers. Ze hebben er alles aan gedaan om ons voetbal te spelen."

Erik ten Hag erkent: 'Soms was het iets te veel circus'

"Het zegt genoeg dat André Onana tot man van de wedstrijd werd gekozen door de UEFA. Zijn reddingen in het strafschopgebied waren erg belangrijk. In aanvallend opzicht waren zij erg efficiënt en wij niet", vervolgt Galtier. "Ajax is in technisch opzicht een hele sterke tegenstander. Wij zijn op dat niveau geweest. Ik had in gedachten wanneer we ze hadden moeten vastzetten, maar dat is uiteindelijk zonder succes geweest."

"Het is moeilijk om positief te praten na zo'n nederlaag, ook al vond ik het zwaar. We zullen moeten werken aan de punten die wat minder gingen. In defensief opzicht, bijvoorbeeld. Er is een verschil tussen de competitie en de Champions League. Maar we moeten niet vergeten dat er ook positieve fases waren", aldus Galtier, die tevens gevraagd wordt naar het spel van Renato Sanches. "Hij heeft weinig gespeeld, dus hij moet weer ritme opdoen. Ik heb hem gevraagd om op een specifieke positie te spelen binnen ons tactische plan, dat was niet zijn favoriete positie. Hij heeft goede en slechte dingen gedaan, maar uiteindelijk zal hij zijn niveau vinden."

"We wisten dat het moeilijk zou worden en we hebben een beetje teveel weggegeven. Als we ons eigen spel konden spelen, konden we het hen moeilijk maken", voegt Benjamin André toe in gesprek met RMC Sports. "We zijn er daarentegen niet in geslaagd om onze kansen te verzilveren. Zij waren natuurlijk ook gevaarlijk. We kunnen onszelf verwijten dat we geen doelpunt hebben gemaakt, denk ik. Wat dat betreft hebben we het hen niet moeilijk genoeg gemaakt."

-
Snap jij dat dit gevoel leeft bij Lille?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
6
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties