Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Champions League lonkt voor Nederlanders; Napoli deelt Inter ferme tik uit

Laatste update:

Juventus - Atalanta 1-1
Atalanta was in de eerste helft de betere partij en dat was ook aan de ruststand van 0-1 af te lezen. Juventus had het meeste balbezit, maar de kansen waren voor de bezoekers. Zo had Hateboer een grote mogelijkheid op de 0-1, maar de poging van de Nederlander vloog over het doel. Atalanta ging alsnog rusten met een voorsprong, daar na een halfuur spelen een hoekschop door iedereen werd gemist behalve Josip Ilicic: 0-1.

Atalanta had met een 0-1 voorsprong zeer goede papieren om een ticket van de Champions League binnen te halen, maar vlak voor tijd sloeg Juventus toe via Mario Mandzukic. De invaller wist een strakke voorzet van Juan Cuadrado vanuit een lastige hoek knap in het netje te deponeren, waardoor Atalanta volgende week thuis tegen Sassuolo het karwei moet afmaken.

Napoli - Internazionale 4-1
Bij winst was Inter zeker van een plek bij de top vier en dus een Champions League-ticket voor volgend seizoen. Na 45 minuten spelen keek de ploeg van Luciano Spalletti echter tegen een achterstand aan in het Stadio San Paolo. Een geweldige knal van Piotr Zielinski bleek doelman Samir Handanovic te machtig: 1-0. Na een uur spelen zorgde Dries Mertens voor de genadeklap namens Napoli door een prachtige voorzet binnen te koppen: 2-0.

Fabian Ruiz sloeg vervolgens twee keer toe, waardoor een enorme nederlaag dreigde voor Inter. Via Mauro Icardi, die een penalty benutte, werd de eer nog gered voor de ploeg van Luciano Spalletti. Door de fikse verliesbeurt moet Inter volgende week, net als Atalanta, goed presteren om een Champions League-ticket te realiseren. Inter ontvangt dan in eigen huis laagvlieger Empoli.

-

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
13
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties