Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Champions League-ticket steeds verder weg voor Cillessen en Valencia

Laatste update:

De intenties van Eibar werden al snel na het beginsignaal duidelijk: het team van José Luis Mendilibar verzond hoge ballen richting het doelgebied van Jasper Cillessen en hoopte dat de bal een keer goed zou vallen. Dat gebeurde ook na iets meer dan een kwartier spelen. Na een corner van Pedro León vanaf rechts werkte Kondogbia de bal ongelukkig in zijn eigen doel en achter de verbouwereerde Cillessen: 1-0.

Valencia nam in het restant van het eerste bedrijf in het Estadio Municipal de Ipurua het heft in handen en zocht de helft van Eibar op. De Basken deden er in verdedigend opzicht aan alles aan om het spel van los Che te ontregelen, maar zetten ondertussen ook Cillessen aan het werk via Fabián Orellana. Een goed schot van de Chileen was een prooi voor de Nederlander. Het team van Celades kreeg zelf kansen via José Luis Gaya en Ferrán Torres, maar zonder resultaat.

In de tweede helft ging het spel over en weer en was het diverse keren aan Cillessen te danken dat Valencia in de wedstrijd bleef. Na een uur spelen haalde de Nederlander een inzet van Cote uit de kruising en acht minuten voor het einde van de reguliere speeltokd vond ook Sergi Enrich de doelman op zijn weg. De bezoekers konden de nederlaag echter niet voorkomen, ondanks zes minuten blessuretijd. Schoten van Alessandro Florenzi en Denis Cheryshev ontbeerden precisie.

Eliaquim Mangala pakte vlak voor tijd zijn tweede gele kaart. Valencia wacht zodoende nog steeds sinds 7 december, toen bij stadsgenoot Levante werd gewonnen, op een uitzege in LaLiga. Valencia is nog wel volop in de race om een toegangsbewijs voor de Europa League. Zondag staat de streekderby bij Villarreal, dat twee punten meer heeft, op het programma: een zege op el Submarino Amarillo zou goed nieuws voor de Europese aspiraties en het zelfvertrouwen zijn.

-

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
11
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
60
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
25
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
9
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties