Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Champions League ver weg voor verliezend Feyenoord

Laatste update:

De club uit Rotterdam heeft afscheid genomen van dragende spelers als Graziano Pellè, Stefan de Vrij, Daryl Janmaat en Bruno Martins Indi en zij werden node gemist tegen de Turkse topclub. Feyenoord begon met Ruben Schaken als rechtsback en de club uit Rotterdam startte verder met tien andere Nederlanders in de basis (voor het laatst gebeurde dat in 1993, ook Feyenoord). Veel indruk maakten de Nederlanders echter niet.

Feyenoord werd na een aardig begin amper gevaarlijk, speelde slordig en was met name in aanvallend opzicht onmachtig. Pas in minuut 42 vuurden de Rotterdammers voor het eerst op doel, maar dat schot kon keeper Tolga Zengin van Besiktas niet verontrusten. Op dat moment stond het bovendien al 0-1 voor de Turken: Mustafa Pektemek had na een klein kwartier de score geopend met een kopbal. De aanvaller kreeg alle vrijheid van de ongelukkig spelende Joris Mathijsen en hij verschalkte Erwin Mulder, die de voorkeur kreeg boven Warner Hahn.

Nu rust trok Feyenoord met de moed der wanhoop naar voren, maar opnieuw kon de ploeg van Rutten geen vuist maken. Na een fout van Mathijsen op het middenveld werd het zelfs 0-2. De ervaren mandekker verspeelde de bal aan Kerim Frei, de aanvallende middenvelder koos het hazenpad en schoot de bal via de benen van de debuterende verdediger Khalid Boulahrouz tegen de touwen.

Het publiek werd onrustig, voor zover het nog niet onrustig was: ook rond de onderbreking kregen fans van Feyenoord en Besiktas het met elkaar aan de stok op de tribunes. Kansen kreeg Feyenoord ook in de absolute slotfase niet, of het moet een kopballetje van Immers geweest zijn. Keeper Tolga kende echter weinig moeite met de inzet van de aanvallende middenvelder. Diep in de extra tijd kreeg Feyenoord dan toch een aansluitingstreffer. Invaller Elvis Manu werd neergelegd in het strafschopgebied en Mitchell te Vrede schoot raak vanaf de stip.

-
Denk je dat Feyenoord dit nog recht weet te trekken?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
0
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
1
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
14
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
50
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties