Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Champions League voelt leeg zonder Manchester United, ze horen daar thuis'

Laatste update:

"Manchester United moet meedoen aan de Champions League. Ik denk dat de Champions League leeg is als United er niet bij is", vertelt hij aan BT Sports. "Stel je de Champions League eens voor zonder United, Real Madrid en Barcelona. Er zijn een aantal clubs die de Champions League de Champions League maken en Manchester United is daar één van, het is hun natuurlijke omgeving."

"Ik voel de verantwoordelijkheid, zoals ik eerder ook al zei. De hele wereld kijkt naar deze club. Ik voel dat de mensen in Manchester zoveel passie hebben voor deze club", gaat Mourinho verder. "Ik voel de verantwoordelijkheid, ja, maar niet de druk. Om eerlijk te zijn heb ik, sinds ik begon bij FC Porto, altijd al grote verantwoordelijkheden gehad in het voetbal. Porto was een grote club in Portugal en ik heb enkele van de grootste clubs in Engeland, Spanje en Italië gehad."

"Die verantwoordelijkheid is goed voor mij, zo motiveer ik mezelf. Ik denk dat elke baan anders is, maar de werkelijkheid is dat elke club waar ik gewerkt heb duidelijke doelstellingen heeft. Toen ik naar Internazionale ging, droomden ze al vijftig jaar van de Champions League. Bij Real wilden ze er alles aan doen om een einde te maken aan de dominantie van Barcelona. Het is de droom om wedstrijden te winnen en dat lukt niet zonder goed te spelen. Wat dat is? Voor mij betekent het één doelpunt meer maken dan de tegenstander", sluit hij af.

Vind jij dat Manchester United thuishoort in de Champions League?

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
9
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties