Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Championship-spits enige aanvaller die Tsjechië nodig heeft tegen Oranje

Laatste update:

Keuzeheer Pavel Vrba lijkt weinig aanvallende intenties te hebben voor het bezoek dat Oranje op 9 september brengt: Matej Vydra, die in de Championship uitkomt voor Watford, is de enige spits die is opgeroepen voor het oefenduel met de Verenigde Staten en de ontmoeting met Nederland, de eerste wedstrijd die moet leiden tot plaatsing voor het EK van 2016 in Frankrijk.

Voor bijvoorbeeld Tomás Necid, de aanvaller die dit seizoen door PEC Zwolle wordt gehuurd van CSKA Moskou en die reeds 26 interlands speelde, heeft Vrba geen plaats in de voorhoede. De Tsjechische sterspelers staan op het middenveld en onder de lat; Tomás Rosicky van Arsenal is de spelverdeler en Petr Cech zal, hoewel hij bij Chelsea zijn plaats is kwijtgeraakt, in het doel staan.

De volledige selectie:

Doel: Petr Cech (Chelsea), Tomás Vaclik (FC Basel), David Bicik (Sparta Praag)

Verdediging: Pavel Kadebarek (Sparta Praag), Radim Reznik (Viktoria Plzen), Michal Kadlec (Fenerbahce), Marek Suchy (FC Basel), David Limbersky, Vaclav Prochazka (beiden Viktoria Plzen), Daniel Pudil (FC Watford)

Middenveld: Vladmir Darida (SC Freiburg), Borak Dockal (Sparta Praag), Tomás Horava (Viktoria Plzen), Petr Jiracek (Hamburger SV), Daniel Kolar (Viktoria Plzen), Ladisalv Krejci (Sparta Praag), Vaclav Pilar, Milan Petrzela (beiden Viktoria Plzen), Tomás Rosicky (Arsenal)

Aanval: Matej Vydra (FC Watford).

-
Denk je dat Nederland gaat winnen van Tsjechië?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
3
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
14
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties