Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chaos bij Willem II compleet; td stapt dag na ontslag Robbemond op

Laatste update:

Jacobs was sinds juni 2022 in dienst als technisch directeur van Willem II. Eerder bekleedde hij dezelfde functie bij Almere City en werkte hij voor NEC en de KNVB. Jacobs steekt in zijn vertrekbericht de hand in eigen boezem: "Helaas hebben we in het afgelopen jaar onvoldoende resultaat gehaald, ook ik ben daar verantwoordelijk voor. Ik heb met eer en geweten gewerkt voor de club met alle goede bedoelingen. Uiteindelijk denk ik dat dit de beste keuze is voor de club, waardoor hopelijk de rust terugkeert." Voor Willem II is het zaak om na het vertrek van Robbemond en Jacobs op korte termijn een nieuw technisch hart te vinden.

Er is al een tijd sprake van onrust rondom de huidige nummer vijftien van de Keuken Kampioen Divisie. Supporters zijn niet tevreden met de aankopen die deze zomer werden gedaan en eisten middels spandoeken een vertrek van het bestuur. Zondag werd de competitiewedstrijd in Tilburg tegen NAC Breda bij een 0-3 stand definitief gestaakt. Scheidsrechter Edwin van de Graaf legde het duel voor rust al eens stil nadat er vanuit het thuisvak voorwerpen op het veld werden gegooid. Direct na rust moesten de spelers opnieuw naar binnen toen er ook een brandende fakkel op het veld belandde. NAC maakte op dat moment net de 0-3 via Jan van den Bergh.

Dinsdag werd het restant van de wedstrijd in een leeg Koning Willem II Stadion uitgespeeld, maar lukte het Willem II niet om de opgelopen schade te repareren. De Tricolores gingen uiteindelijk met 1-4 onderuit in eigen huis. Kort na de wedstrijd werd trainer Robbemond op straat gezet. Een dag later laat ook Jacobs de Tilburgse club achter zich.

Meer nieuws

Live meepraten in de Europa League: Olympique Marseille - Atalanta
1
Live meepraten in de Europa League: AS Roma - Bayer Leverkusen
0
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
21
'Zinédine Zidane voldeed niet aan één kraakheldere eis van Bayern München'
5
Live meepraten in de Premier League: Chelsea - Tottenham Hotspur
6
'Mohamed Salah is de meest egoïstische speler die ik ooit heb gezien'
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties