Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Charge Grealish kost De Bruyne topduels met Liverpool en Tottenham

Laatste update:

De Bruyne haakte woensdag na 59 minuten af en een scan heeft de aard van de blessure naar boven gebracht. "De dokter heeft de scan vanochtend (vrijdagochtend, red.) nog eens bekeken en het is duidelijk geworden dat Kevin vier tot zes weken niet kan spelen", zo verklaart Guardiola vrijdagmiddag op een persmoment in aanloop naar het FA Cup-duel met Cheltenham van zaterdag. "Het is een flinke klap voor ons, maar we moeten wél verder. Ik hoef niet uit te leggen hoe belangrijk Kevin voor ons is. Hij is helaas voor hem en ons niet inzetbaar tijdens een belangrijk gedeelte van het seizoen. We zullen echter een oplossing hiervoor moeten vinden."

De blessure van De Bruyne ontstond woensdag toen Jack Grealish te hard doorging op de middenvelder van Manchester City. Hij probeerde daarna nog verder te spelen, maar Guardiola kreeg al snel het signaal om een wissel door te voeren. De Bruyne mist vanwege de kwetsuur onder meer de topwedstrijden van the Citizens tegen Liverpool (7 februari) en Tottenham Hotspur (13 februari). Ook de ontmoetingen met Arsenal (21 februari) en Borussia Mönchengladbach (24 februari) lijken op de tocht te staan. Wellicht is de middenvelder op tijd fit voor de kraker tegen buurman Manchester United op 6 maart.

Guardiola kan zaterdag tegen Cheltenham ook niet beschikken over Nathan Aké, Kyle Walker en Sergio Agüero. Laatstgenoemde liet donderdag weten dat hij het coronavirus heeft opgelopen en daardoor in zelfisolatie is gegaan. "We hopen dat Sergio zich snel weer beter gaat voelen", zo reageert Guardiola een dag later. "In de eerste drie dagen na de positieve test voelde hij zich niet bepaald goed. De symptomen, zoals vermoeidheid, waren goed merkbaar. Hopelijk keert Sergio snel terug op het trainingsveld, al doen we het stap voor stap. We moeten onze beste aanvaller al zolang missen."

Denk jij dat Manchester City het gemis van Kevin De Bruyne gaat opvangen?

Meer nieuws

Footy Headlines lekt derde tenue Ajax voor komend seizoen
5
Liveblog huldiging PSV: Mislintat wordt geëerd door supporter van PSV
23
Valentijn Driessen: 'PSV moet helemaal niet willen dat hij terugkeert'
11
De Telegraaf verwacht snelle deal voor Ajax: 'Zijn salaris vormt geen obstakel'
15
Feyenoord haalt ook tweede zoon van oud-Oranje-international naar Varkenoord
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties