Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Charisteas betuigt spijt van 'slechtste beslissing in mijn carrière'

Laatste update:

Angelos Basinas, samen met Charisteas aangetrokken als versterking, besloot eerder al om de Franse contreien weer gedag te zeggen. Vijf dagen geleden volgde ook de ex-aanvaller van Ajax en Feyenoord. "Ik kon gewoon niet blijven, maakte een fout om er te tekenen", aldus Charisteas. "Het was mijn wereld niet, ik voelde me er direct al niet op mijn gemak. Zo'n organisatie binnen een betaald voetbalclub heb ik echt nog nooit ervaren."

"Ik ben aan andere dingen gewend, zat er helemaal naast toen ik tekende", bekent Charisteas in de Franse sportkrant. De man die in 2004 Europees kampioen werd met Griekenland had een contract getekend tot het einde van het seizoen. "Het aanbod van Arles was het enige dat er lag, nadat de clubleiding van Nürnberg me onder veel druk zette om weg te gaan. Dit was mijn enige kans om de draad weer op te pikken." Na vijftien duels heeft Arles-Avignon pas één duel gewonnen.

Meer nieuws

Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
0
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
3
Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
36
Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond
17
Franse media noemen niet Zirkzee, maar andere opvallende afwezige bij Oranje
10
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties