Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Charisteas tipt Ten Hag voor Klassieker: 'Hij moet niet op de bank starten'

Laatste update:

Charisteas is onder de indruk van de prestaties die Ajax dit seizoen tot nu toe in de Champions League heeft neergezet, met als laatste hoogtepunt de zege op Benfica van afgelopen dinsdag. De oud-aanvaller verwacht niet dat de spelers van de Amsterdammers nog veel hinder gaan ondervinden van die wedstrijd: "Natuurlijk zijn de spelers wat vermoeider, maar de wedstrijd tegen Feyenoord roept zoveel extra's op bij elke speler."

"Die jongens hebben straks op het veld geen last van vermoeidheid. Die gaan er vol voor. Ajax is dan ook de favoriet. Ze spelen thuis en daar zijn ze al jaren niet te kloppen", legt hij uit. Erik ten Hag koos tegen Benfica voor Kasper Dolberg in de punt van de aanval, maar Charisteas zou graag zien dat de trainer in de wedstrijd tegen Feyenoord voor een andere optie gaat: "In zo'n belangrijke wedstrijd moet je voor Klaas-Jan Huntelaar kiezen. Hij weet wat er gevraagd wordt en heeft De Klassieker vaker gespeeld."

"Ik heb Klaas-Jan als teamgenoot meegemaakt en ken hem. Hij zal gedreven zijn. Klaas-Jan moet niet starten op de bank. Invallen is niets voor hem. Geef hem het vertrouwen. Als hij moegestreden is, kan de trainer hem vervangen door een andere spits", redeneert hij. Ajax kan een overwinning op Feyenoord goed gebruiken, aangezien koploper PSV inmiddels al vijf punten meer heeft dan de achtervolger uit Amsterdam. Charisteas denkt echter dat zijn oude club de Eindhovenaren niet meer gaat achterhalen: "Ik gun het Ajax natuurlijk van harte, maar ik vermoed dat de kampioensstrijd nu al is beslist."

Vind jij dat Klaas-Jan Huntelaar zondag de voorkeur moet krijgen boven Kasper Dolberg?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
4
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
76
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties